KONCERT GODINE: Smak u Kombank areni 29. decembra

Stil

Sviraće u najslavnijoj postavi iz 70-tih - Radomir Mihajlović Točak, Boris Aranđelović, Zoran Milanović i Slobodan Stojanović Kepa

Smak, koncert,

BEOGRAD - Rok grupa Smak nastupiće 29. decembra u Kombank areni.Smak će svirati u najslavnijoj postavi iz 70-tih - Radomir Mihajlović Točak (gitara), Boris Aranđelović (vokal), Zoran Milanović (bas) i Slobodan Stojanović Kepa (bubnjevi).

U toku su razgovori o tome ko će svirati klavijature, a postoji i mogućnost da gostuju muzičari koji su prošli kroz kasnije faze Smaka, navodi se u saopštenju organizatora koncerta Mjuzik star prodakšna.

Koncert će početi u 20.30 sati, a karte će se u prodaji od ponedeljaka, po cenama od 1.500 dinara (parter), 2.200 dinara (nivo 200 prve kategorije), 1.800 dinara (nivo 200 druge kategorije) i 1.200 dinara (nivo 400).

Organizatori obećavaju da će ovo biti koncert godine, uz napomenu da će legendarna grupa svirati hitove kao što su "Ulazak u harem", "Crna dama" i ostale numere koje su od ""Smaka"" napravile mit, a da će produkcija biti na vrhunskom nivou.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (9)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Vlajco

  Vlajco

  Mislis Bluzu ? :) jedini pravi bluzeri u Srbiji :)

  7 Odgovori 
 • Siniša

  Siniša

  Ne mogu da verujem? Jedva čekam ka vsa čujem i uživam u pravom srpskom R&R

  7 Odgovori 
 • Triton

  Triton

  Dolazim breeee!!! 'Naci Smak nikad nisam gledao s Borisom, a smatram da je on nas najbolji pevac! Ej bre Smak je srpski Led Zepellin!!! Alooo aloooo aloooo alooooo :DDDD Nemoj samo da bude smak sveta 21. decembra... Al' 29- tog ce sigurno da bude!! :DD

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ratomir svrsic

  ratomir svrsic

  Koja je predgrupa bila

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije
Prati Kurir na Facebooku!