Prikaži najnovije vesti
kralj Huan Karlos, sapleo se, pao, stepenik, Španija
Maler do malera

Kralj Huan Karlos poljubio zemlju!

Planeta 2

Španski monarh sapleo se o stepenik i pao pravo na nos prilikom posete Ministarstvu odbrane u Madridu. Na svu sreću ništa nije slomio

MADRID - Ups!
Samo nekoliko meseci nakon pada na safariju u Africi, kada je slomio kuk, španski kralj Huan Karlos (74) ponovo je „poljubio zemlju“, i to prilikom posete Ministarstvu odbrane u Madridu.

Monarh je ovog puta pao pred očima javnosti u direktnom televizijskom prenosu, ali srećom nije ništa slomio, već je zadobio samo nekoliko modrica.

Nakon što je izvršio pregled trupa i pozdravio visoke oficire u dvorištu ministarstva, Karlos se prilikom ulaska u zgradu sapleo o stepenik i pao naglavačke. Pritrčali su mu vojni oficiri, pomogli mu da se podigne sa zemlje i strese prašinu s uniforme. Posle tog incidenta, kralj ima masnice na nosu i bradi.

Uprkos šoku, kralj se uspravio i nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

Ovo je samo jedna u nizu povreda trapavog kralja. Prošlog novembra kralj je na prijemu novih ambasadora u Madridu uslikan s masnicom ispod oka i flasterom preko nosa.

Karlos je tada objasnio da se „ovakve stvari događaju kada se sudarite s vratima“.

Da je trapavost nasledna u kraljevskoj porodici, svedoči događaj iz aprila, malo pre nego što je kralj slomio kuk u Africi. Naime, kraljev unuk Felipe Huan Froilan (13) upucao je samog sebe u nogu tokom vežbe gađanja sa svojim ocem na kraljevskom imanju u Soriji.

Kralja sada krasi plav nos zoom Kralja sada krasi plav nos
Kralj je pozdravio oficire pa je pao preko stepenika zoom Kralj je pozdravio oficire pa je pao preko stepenika

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir