Pokušaj samoubistva u Centralnom zatvoru

Kristijan Golubović sekao vene

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD - Rezao se žiletom! Aleksandar Kristijan Golubović (42) pokušao je da se ubije u noći između ponedeljka i utorka! On je u ćeliji Centralnog zatvora žiletom isekao obe ruke!

Aleksandar Kristijan Golubović, cz,

BEOGRAD - Rezao se žiletom!
Aleksandar Kristijan Golubović (42) pokušao je da se ubije u noći između ponedeljka i utorka! On je u ćeliji Centralnog zatvora žiletom isekao obe ruke!

- Golubović je žiletom, koji je nekako uneo u ćeliju, napravio desetak rezova po levoj i desnoj ruci. Povrede su ispod podlaktica, ali nisu ozbiljne. Reč je o površinskim ranama. Zatvorska straža brzo je reagovala i sprečila teže posledice - kaže izvor Kurira iz Ministarstva pravde.

Goluboviću, kako Kurir saznaje, povrede su sanirane u zatvorskoj bolnici, posle čega je vraćen u ćeliju.
- Razlog zbog kog je Golubović pokušao da naudi sebi zasad nije poznat - kaže sagovornik Kurira.

U decembru prošle godine Golubović je osuđen na sedam i po godina zatvora zbog preprodaje heroina i nedozvoljenog držanja oružja, a u Centralnom zatvoru je čekao pravosnažnost presude.

Ovo nije prvi put da Golubović, koji je sebe tokom suđenja nazivao Robinom Hudom, pokuša samoubistvo. Prvi put to je učinio neposredno posle spektakularnog hapšenja 16. januara prošle godine.

- Golubović se obesio o ćebe koje je dobio od stražara jer se žalio da mu je hladno. Policajci su tada zahvaljujući kamerama koje pokrivaju ćeliju na vreme primetili šta namerava i skinuli ga s omče - kaže sagovornik Kurira.

Uhapšen ispred crkve svetog Marka

Golubović je osuđen zbog toga što je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara prošle godine. Prilikom hapšenja ispred crkve svetog Marka u Beogradu policija je zaplenila 125 grama heroina.
 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (40)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • alfa

  alfa

  e moj krimosu,pa prodavao si dop na veliko (3 grama),a sada sečeš vene pa ih promašiš,hahahahaha,kakav lik

  57 Odgovori 
 • TRAILEX

  TRAILEX

  Pa dojadio mu bedni zivot,dosta mu je zatvora sa slabim imidžem.Jer niko mu vise ne veruje-zdravi zivot bez droge-i avioni kamioni milioni.

  55 Odgovori 
 • nela

  nela

  Robin Hud...ahahhaahha

  51 Odgovori 

Poslednji komentar

 • kamaco

  kamaco

  nedaj se momcino.............

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!