KURIR PAPARACO: Bivši predsednik Srbije u popodnevnom odmoru! Ostavi nos na miru!
Foto: Kurir

Boris Tadić

KURIR PAPARACO: Bivši predsednik Srbije u popodnevnom odmoru! Ostavi nos na miru!

Politika -

Vreli talas koji ovog vikenda drma našu zemlju izgleda je ozbiljno pogodio i bivšeg predsednika Srbije, koji je spas od letnje žege potražio u hladu jednog novobeogradskog kafića.

Paparaco Kurira zatekao je lidera SDS kako nedeljno popodne "troši" u blizini Beogradske Arene, a sudeći po njegovom izrazu lica, zadržao je poznate stare navike da dugo spava, te je tako prvu nedeljnu kaficu ispijao tek u kasnim popodnevnim satima.

Ipak, da usporeni letnji ritam prestonice nije dovoljan da i brige nestanu, dokazalo je i njegovo prilično nervozno ponašanje.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Tadić se, naime, prijatelju sa kojim je sedeo očito požalio na višak kilograma sa kojima odnedavno kuburi, što dokazuje i njegov prilično opušten stomak koji je dodatno istakla bela letnja košulja.

Međutim, osim linije, bivši demokrata je očito opustio i manire, pa se nije libio da malo "zarovari" i po nosu. Nešto od džentlmenskog ponašanja koje ga je krasilo u vreme predsedničkog mandata ipak je zadržao, pa je tako konobara koji ga je uslužio velikodušno pitao šta će da popije.

(EKP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track