NOĆNE DAME U CRNINI: I tokom seksa žale za kraljem!
Foto: Reuters

Čudan prizor u tajlandskoj prestonici

NOĆNE DAME U CRNINI: I tokom seksa žale za kraljem!

Planeta -

Čuvena četvrt crvenih fenjera ponovo proradila deset dana posle smrti vladara, ali u znak tuge prijateljice noći nose isključivo najtamniju odeću

BANGKOK - Čuvena četvrt crvenih fenjera u Bangkoku, prestonici Tajlanda, ponovo je oživela deset dana posle smrti kralja Pumipon Adunjadet.Upaljena su bleštava svetla i prijateljice noći opet s osmehom dočekuju mušterije, ali u znak žalosti nose crnu odeću.

PREMINUO KRALJ TAJLANDA U 88. GODINI: Bio je monarh sa najdužom vladavinom na svetu

- Još je veoma tiho. Svi su tužni jer je kralj umro, ali mi moramo da nastavimo da radimo da bismo zaradile. Ne preostaje nam ništa drugo, moramo da izađemo i nađemo mušterije. Crninu nosimo iz poštovanja. Možda se za dve nedelje sve opet vrati u normalu, ali mi moramo da nadoknadimo novac koji smo izgubile za ovo vreme što nismo radile - kaže Lek (26), jedna od prostitutki.

Oživela četvrt crvenih fenjera... Bangkok živi noću
Oživela četvrt crvenih fenjera... Bangkok živi noću

Eskort-dame tvrde da vojska i policija imaju razumevanje za njihove probleme, jer je nakon smrti monarha zabranjena bilo kakva vrsta zabave 30 dana.- Mi volimo našu zemlju i našeg kralja. Vojska to razume i zato dopušta da radimo - kaže ona.Posle Vijetnamskog rata, Tajland je brzo postao jedna od najpopularnijih destinacija za seks-turizam. Zakon i seks-turizamBrojni saloni za masažu paravan su za bordele. Prostitucija je u ovoj državi ilegalna, ali je vlasti tolerišu, a najviše prostitutki ima u Bangkoku i na ostrvima omiljenim kod turista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track