Može joj se!

Ledi Gaga kupila invalidska kolica od 24-karatnog zlata

Pop kultura

Autor:

Stolica je napravljena od crne kože, kolica imaju crni kišobran, odnosno suncobran, kao i poseban deo na kojem pevačica može da ispruži noge

invalidska kolica, ledi gaga

Pevačica Ledi Gaga, koja je nedavno operisala kuk, kupila je sebi invalidska kolica od 24-karatnog zlata koja je specijalno za nju izradio dizajner nakita Ken Boročov.

"Definitivno nisam očekivao taj telefonski poziv", rekao je Boročov "Njujork postu". "Nikada do sada nisam radio invalidska kolica, ali sam uvek otvoren za izazove".

Konstrukcija kolica, kao i točkovi napravljeni su od 24-karatnog zlata, stolica je napravljena od crne kože, imaju crni kišobran, odnosno suncobran, kao i poseban deo na kojem pevačica može da ispruži noge.

Prošlog meseca, Ledi Gaga je otkazala sve nastupe u okviru svoje turneje po SAD-u zbog operacije kuka. Mediji su nedavno preneli da popularna pevačica navodno planira na leto venčanje sa svojim dečkom Tejlorom Kinijem.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • MariannaMihailidi

  MariannaMihailidi

  Sad ce njen obozavalac Karleusa da sj.. kuk da moze i ona da nabavi IK komada jedan.Od suhoga zlata i Swarowski staklica..Sa zastavicom LDP-a,LGBT i Gençlerbirliği-a..

  38 Odgovori 
 • ssasa

  ssasa

  Mentol,jeli psihijatri zašta primate plate?

  12 Odgovori 
 • ona

  ona

  Gospode Boze. Bolest ne bira gde udara!

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ona

  ona

  Gospode Boze. Bolest ne bira gde udara!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!