Lepa Brena: Leteće perje 14. februara u Novom Sadu!
Foto: Printscreen

Najavila dobar provod

Lepa Brena: Leteće perje 14. februara u Novom Sadu!

Stars -
Treniram jogu i puna sam pozitivne energije, tako da mislim da će 14. februara leteti perje u Novom Sadu, rekla je Brena

Pevačica Lepa Brena otkrila je kako se priprema za koncert 14. februara u Novom Sadu, kao i koliko joj znači to što se najmlađi sin Viktor vratio iz Amerike.

Pevačica je, naime, otvorila vrata svog doma ekipi emisije "Exkluziv" i izeđu ostalog pokazala haljine koje će nostiti na predstojećem koncertu.

"Oblačim se u zavisnosti od prilike, ako idem u teretanu obući ću trenerku, ako je u pitanju koncert sigurno neću obuići farmerke", kaže Brena i dodaje da će se na koncertu presvući četiri puta kao i da joj je omiljena haljina sa resama.

"Kad je haljina kompaktna, onda možete da radite šta hoćete, da padate u nesvest, ništa neće biti", objašnjava pevačica i dodaje da je njen najmlađi sin strog, ali da mu se za sada sve dopada.

"Neverovatno je da se Viktoru dopada, jer on o svemu priča bez pardona. Za sada mu se sve sviđa tako da sam prošla u kući", našalila se Lepa Brena i dodala da joj se vratila radost otkako se Viktor vratio iz Amerike i odlučio da ovde nastavi školovanje, kao i da je puna energije.

"Treniram jogu i puna sam pozitivne energije, tako da mislim da će 14. februara leteti perje u Novom Sadu", zaključila je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track