Lepa Brena sahranila oca u Brčkom

Stars

Autor:

Rodni grad Lepe Brene u ponedeljak je bio obavijen tugom. U poslepodnevnim satima na groblju Ivic u Brčkom sahranjen je Abid Jahić (80), otac folk pevačice, koja je žalost delila s majkom Ifetom, sestrom Faketom i bratom Farukom, rodbinom i mnogobrojnim prijateljima i građanima, a bio je prisutan i

sahrana, LEPA BRENA, Abid Jahić

Rodni grad Lepe Brene u ponedeljak je bio obavijen tugom.
U poslepodnevnim satima na groblju Ivic u Brčkom sahranjen je Abid Jahić (80), otac folk pevačice, koja je žalost delila s majkom Ifetom, sestrom Faketom i bratom Farukom, rodbinom i mnogobrojnim prijateljima i građanima, a bio je prisutan i Dragan Pajić, prvi čovek distrikta Brčko.

Dženaza (sahrana) obavljena je po muslimanskom verskom obredu, a predvodio ju je glavni imam Mustafa Gobeljić, dok su se prisutnima kratko obratili Brena, njen brat i sestra.

Kao što je Kurir prvi objavio, pokojnog Jahića je pre nekoliko dana u Brčkom udario autobus, posle čega je odvezen u bolnicu u Tuzli i pušten na kućno lečenje, ali se ubrzo ispostavilo da njegove povrede nisu bile lake, kako su lekari isprva konstatovali.

Saznavši da joj je otac povređen, Brena se hitno vratila iz Amerike, gde je sa suprugom i sinovima tek proslavila pedeseti rođendan, pa je stigla da vidi Abida neposredno pre nego što je preminuo.
 

(L. G.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rijaliti emisije su postale naša realnost. Glavno pitanje trenutno je da li uopšte ima realnosti van rijalitija Aleksandra Janković, klinički psiholog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde