Prikaži najnovije vesti
sahrana, LEPA BRENA, Abid Jahić

Lepa Brena sahranila oca u Brčkom

Stars 43

Rodni grad Lepe Brene u ponedeljak je bio obavijen tugom. U poslepodnevnim satima na groblju Ivic u Brčkom sahranjen je Abid Jahić (80), otac folk pevačice, koja je žalost delila s majkom Ifetom, sestrom Faketom i bratom Farukom, rodbinom i mnogobrojnim prijateljima i građanima, a bio je prisutan i

Rodni grad Lepe Brene u ponedeljak je bio obavijen tugom.
U poslepodnevnim satima na groblju Ivic u Brčkom sahranjen je Abid Jahić (80), otac folk pevačice, koja je žalost delila s majkom Ifetom, sestrom Faketom i bratom Farukom, rodbinom i mnogobrojnim prijateljima i građanima, a bio je prisutan i Dragan Pajić, prvi čovek distrikta Brčko.

Dženaza (sahrana) obavljena je po muslimanskom verskom obredu, a predvodio ju je glavni imam Mustafa Gobeljić, dok su se prisutnima kratko obratili Brena, njen brat i sestra.

Kao što je Kurir prvi objavio, pokojnog Jahića je pre nekoliko dana u Brčkom udario autobus, posle čega je odvezen u bolnicu u Tuzli i pušten na kućno lečenje, ali se ubrzo ispostavilo da njegove povrede nisu bile lake, kako su lekari isprva konstatovali.

Saznavši da joj je otac povređen, Brena se hitno vratila iz Amerike, gde je sa suprugom i sinovima tek proslavila pedeseti rođendan, pa je stigla da vidi Abida neposredno pre nego što je preminuo.
 

(L. G.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 28 komentara