Lepa Brena sahranila oca u Brčkom

Stars

Autor:

Rodni grad Lepe Brene u ponedeljak je bio obavijen tugom. U poslepodnevnim satima na groblju Ivic u Brčkom sahranjen je Abid Jahić (80), otac folk pevačice, koja je žalost delila s majkom Ifetom, sestrom Faketom i bratom Farukom, rodbinom i mnogobrojnim prijateljima i građanima, a bio je prisutan i

sahrana, LEPA BRENA, Abid Jahić

Rodni grad Lepe Brene u ponedeljak je bio obavijen tugom.
U poslepodnevnim satima na groblju Ivic u Brčkom sahranjen je Abid Jahić (80), otac folk pevačice, koja je žalost delila s majkom Ifetom, sestrom Faketom i bratom Farukom, rodbinom i mnogobrojnim prijateljima i građanima, a bio je prisutan i Dragan Pajić, prvi čovek distrikta Brčko.

Dženaza (sahrana) obavljena je po muslimanskom verskom obredu, a predvodio ju je glavni imam Mustafa Gobeljić, dok su se prisutnima kratko obratili Brena, njen brat i sestra.

Kao što je Kurir prvi objavio, pokojnog Jahića je pre nekoliko dana u Brčkom udario autobus, posle čega je odvezen u bolnicu u Tuzli i pušten na kućno lečenje, ali se ubrzo ispostavilo da njegove povrede nisu bile lake, kako su lekari isprva konstatovali.

Saznavši da joj je otac povređen, Brena se hitno vratila iz Amerike, gde je sa suprugom i sinovima tek proslavila pedeseti rođendan, pa je stigla da vidi Abida neposredno pre nego što je preminuo.
 

(L. G.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (28)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • zivko

  zivko

  Porodici Jahic iskreno saucesce povodom smrti njihovog oca

  73 Odgovori 
 • Pele

  Pele

  Je li moguce da kucate toliko minusa za saucesce, sta vam je brena kriva, njene pesme su vecni hitovi, dete su joj oteli i skratili zivot. Trebali bi da je podrzimo bar sada. Kome je ona zagorcala zivot? Boba je svojevremeno ucinio mnogo za popularnost Srbije. Ako je to zbog toga sto se zove Fahreta onda jos gore..

  72 Odgovori 
 • Jolie

  Jolie

  Dragi @Serdar i dragi @Nije vazno da ste redovno pohadjali skolu i veronauku, i da ste svetski obrazovani i otvoreni za druge Veronauke, znali bi da su to slova Arabice (= harfovi) i da je Kuran napisan na Arapskom jeziku, i da se molitve vrse na arapskom jeziku sirom sveta (kom je Bosna centar). Kao sto takodje Pravoslavne molitve mogu na grckom o ... više dnosno na latinskom da se izvode. Nego ostanite se vi interneta i knjige u ruke. Svi ostali koji se negativno i primitivno ovde ispoljavuju knjigu u sake ili nazad u kavez!

  37 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Mirjana

  Mirjana

  Iskreno saucesce tebi i tvojoj porodici od Mirjane iz Maribora

  7 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!