Prikaži najnovije vesti
Lepa Brena, snaja, Filip, Maja Mandžuka

Lepa Brena: Želim Maju za snaju

Stars 34

Može u familiju! Iako su menadžer Filip Živojinović i glumica Maja Mandžuka relativno kratko u vezi, Lepa Brena je donela svoj sud. Potencijalna snajka ispunjava sve uslove da uđe u porodicu Živojinović. Filip, sin Bobe Živojinovića, počeo je da se zabavlja sa zgodnom glumicom pre nešto više od dva meseca, što je budućoj svekrvi bilo sasvim dovoljno vremena da proceni.

Može u familiju!
Iako su menadžer Filip Živojinović i glumica Maja Mandžuka relativno kratko u vezi, Lepa Brena je donela svoj sud. Potencijalna snajka ispunjava sve uslove da uđe u porodicu Živojinović. Filip, sin Bobe Živojinovića, počeo je da se zabavlja sa zgodnom glumicom pre nešto više od dva meseca, što je budućoj svekrvi bilo sasvim dovoljno vremena da proceni.

Iako je u velikim pripremama za koncert u Areni zakazan za 20. oktobar, ipak ima vremena da prati živote svojih muškaraca.

- Volim sve Filipove, Viktorove i Stefanove devojke! Uvek su slatki i mnogo se vole, tako da ja ne mogu ništa da kažem osim da ih i ja volim. Filip je već stariji i valjda zna da odabere. Meni se Maja sviđa - zaključila je Brena.

Sad ništa drugo nije ostalo, osim da Filip zaprosi Maju, pa da glumica i zvanično postane snajka.

(D. I.)
 

Meni ne trebaju gosti

Lepa Brena ne želi da otkriva detalje predstojećeg koncerta, ali je u grubim crtama objasnila kako će taj spektakl izgledati:
- Napravićemo malu retrospektivu. Vratićemo se u ‘80. i ‘81. godinu. Koncert je podeljen u pet etapa. Kad je reč o pesmama, pustila sam fanove da odaberu repertoar. Gost? Ma, ne treba mi gost! A biće i igranja i pevanja i skakanja - rekla je pevačica kroz osmeh.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir