Lepa Brena: Želim Maju za snaju

Stars

Autor:

Može u familiju! Iako su menadžer Filip Živojinović i glumica Maja Mandžuka relativno kratko u vezi, Lepa Brena je donela svoj sud. Potencijalna snajka ispunjava sve uslove da uđe u porodicu Živojinović. Filip, sin Bobe Živojinovića, počeo je da se zabavlja sa zgodnom glumicom pre nešto više od dva meseca, što je budućoj svekrvi bilo sasvim dovoljno vremena da proceni.

Lepa Brena, snaja, Filip, Maja Mandžuka

Može u familiju!
Iako su menadžer Filip Živojinović i glumica Maja Mandžuka relativno kratko u vezi, Lepa Brena je donela svoj sud. Potencijalna snajka ispunjava sve uslove da uđe u porodicu Živojinović. Filip, sin Bobe Živojinovića, počeo je da se zabavlja sa zgodnom glumicom pre nešto više od dva meseca, što je budućoj svekrvi bilo sasvim dovoljno vremena da proceni.

Iako je u velikim pripremama za koncert u Areni zakazan za 20. oktobar, ipak ima vremena da prati živote svojih muškaraca.

- Volim sve Filipove, Viktorove i Stefanove devojke! Uvek su slatki i mnogo se vole, tako da ja ne mogu ništa da kažem osim da ih i ja volim. Filip je već stariji i valjda zna da odabere. Meni se Maja sviđa - zaključila je Brena.

Sad ništa drugo nije ostalo, osim da Filip zaprosi Maju, pa da glumica i zvanično postane snajka.

(D. I.)
 

Meni ne trebaju gosti

Lepa Brena ne želi da otkriva detalje predstojećeg koncerta, ali je u grubim crtama objasnila kako će taj spektakl izgledati:
- Napravićemo malu retrospektivu. Vratićemo se u ‘80. i ‘81. godinu. Koncert je podeljen u pet etapa. Kad je reč o pesmama, pustila sam fanove da odaberu repertoar. Gost? Ma, ne treba mi gost! A biće i igranja i pevanja i skakanja - rekla je pevačica kroz osmeh.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (4)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • kondukter

  kondukter

  Ljudi, ovo sa Mandžukom ne mirise na dobro...

  38 Odgovori 
 • neko iz mase

  neko iz mase

  Nije rekla da zeli Mandzuku, nego da joj je svaka dobra, tj. da nece da se petlja!

  26 Odgovori 
 • Milica

  Milica

  I ja!

  15 Odgovori 

Poslednji komentar

 • paja pajić

  paja pajić

  a pita li neko majku ovog detweta /stela nakić/ šta se fahreta meša u snajku kad nije mladoženju rodila a bira snajku...nije živka ni nju htela za snajku...dajte malo i o tome slučajno napišite,,,,i to bi bila dobra uvertira za showw

  14 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!