Lepa Lukić: Kukala sam uz pesmu o majci!

Stars

Autor:

Lepa snimila pesmu koju je posvetila svojoj pokojnoj majci Milosiji

Lepa Lukić, majka Milosija, plakala, kukala, pesma Balada o majci

Lepa: Majka, ona je svetinja iako nije živa. Kada sam pročitala tekst, ne da sam plakala nego sam kukala

Odala joj počast.
Lepa Lukić plakala dok je snimala pesmu posvećenu svojoj majci. Kraljica narodne muzike poslednjih dana ne prestaje da lije suze, a razlog tome je promocija numere koju je posvetila svojoj pokojnoj majci Milosiji.

Dugo je ona tragala za tekstom koji bi opisao njenu tugu zbog gubitka voljene osobe. Sve dok Miša Marković nije napisao tekst koji je pevačicu rasplakao čim ga je čula.
- Majka, ona je svetinja iako nije živa. Kada sam pročitala tekst, ne da sam plakala nego sam kukala. Pola sata mi je trebalo da dođem sebi. Ovu pesmu sam posvetila svojoj majci jer sam mnogo bila vezana za nju - kaže Lepa.

Ona je nedavno na snimanju kod Lee Kiš otpevala ovu pesmu, a onda se rasplakala pa su morali da naprave pauzu da dođe sebi. Ista stvar se ponavlja kad god je otpeva.

(G. D.)

Balada o majci

Još čujem njene korake
i vidim nežne poglede
iako je nema, ceo život me
majčina ruka miluje
Ručak je gotov, dođite,
još čujem reči majčine
a kuća puna, nedelja
i sva od smeha odzvanja
Da li sam tužna, pitate
ne, nisam, imam sećanje
iako je nema, ceo
život me majčina
ruka miluje

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (13)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • RODRIGEZ

  RODRIGEZ

  REČ JE O PESMI, a vi na posao za vašu penziju

  15 Odgovori 
 • beti

  beti

  Ne zelim da komentarisem ni penziju, ni da li je ova pesma spevana komercijale radi, nista. Znam samo da me je u srce dirnula. I ja sam plakala, kao malo dete, a majka mi je jos ziva. Sama pomisao na to da cu i ja ostati bez nje, dovoljno je da placem, a jos uz ovakvu pesmu. To sto imate nesto protiv nacionalnih penzija pevaca, ili konkretno Lepe, ... više to je toliko nebitno, pa zar te nacionalne penzije ne prima i kurta i murta, pa nikakvog komentara nema!!

  14 Odgovori 
 • Ana

  Ana

  Aman ostavite vise zenu na miru.Pa sta ako je dobila tu nacionalnu penziju.Umesto sto ovde samo komentarisete i to uvek samo uspesne ljude, idite i radite nesto korisno jer od ogovaranja i sujete se ne dobija penzija....

  14 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Mila

  Mila

  Ajmo od pocetka, pesma jeste komercijalna ali veoma emotivna, topla i dira u srce, savrseno je otpevala ,sta god vi pisali. A sto se tice nacionalnih heroja, Valtera, koji su poginuli za otadžbinu pitam se cime su oni to naciju zaduzili.Pa dajte po njima imena skolama, ulicama, ustanovama a ne duple penzije. Miroslav Ilic poklanja zetu, mini ... više stru, hacijende a mi mu se zahvaljujemo sto je punio svoje dzepove a drzavi nije placao porez. Zamislite da Vam deca idu u skolu Miroslava Ilica a da vi zivite u ulici (nedaj boze sutra) Jelene Karleuse.. NACIONALNE PENZIJE TREBA UKINUTI . Ove godine je Anica Zubovic, koja zivi u Hrvatskoj podnela zahtev za nasu nacionalnu penziju iako prima hrvatsku, ali je komisija ovog puta odbila , verovatno ce joj dogodine dodeliti..Narode, Vi koji ste ceo zivot posteno radili i primate socijalu od penzije i oni koji ce je primati , podignite glas protiv ove sramote. Vucicu , preispitaj ove narodne heroje.

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!