LJUBA PANTOVIĆ LJUBOMORNA NA ĆERKU? Kikbokserka otkrila da li se takmiči sa Aleksandrom Subotić!
Foto: Printscreen

Porodična drama

LJUBA PANTOVIĆ LJUBOMORNA NA ĆERKU? Kikbokserka otkrila da li se takmiči sa Aleksandrom Subotić!

Stars -

Kada učesnice rijalitija „Parovi“, Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Panotvić sednu jedna pored druge, na prvi pogled, izgleda kao da su drugrice. Svima koji su upućeni u njihovu dramatičnu porodičnu priču poznato je da očigledno imaju i isti ukus kada su muškarci u pitanju.

Uprkos tome što Ljuba odbija da prizna kako je bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom koji je kasnije zaveo i njenu ćerku, retki su oni koji joj veruju.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Do sada se pokazalo da ništa nije uspelo da pokvari odnos majke i ćerke, koje se kao što svi imamo priliku da vidimo, odlično slažu. Otkada je Ljuba ušla u zemunsku vilu njih dve se drže zajedno, neraskidiv su tandem i još nijednom nisu ušle u sukob. Aleksandra se uz majčinu podršku oseća sigurnije, a kik bokserka je nedavno odgovorila na škakljivo pitanje da li joj ćerka predstavlja konkurenciju.

"Sandra je moje dete, mnogo je volim i sve bih uradila da je zaštitim, ne takmičim se sa svojim detetom, mislim da ona treba mene da nadmaši u svemu, da bude bolja, najvažnije mi je da ispuni svoje želje i snove," rekla je otvoreno Pantovićeva.

Bonus video:

ALEKSANDAR ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni paparaco s venčanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track