LJUBA PANTOVIĆ OSTALA U ŠOKU: Aleksandra Subotić NAPALA maminog dečka! Ovakvu poruku nije očekivao!
Foto: Printscreen

Haos u vili

LJUBA PANTOVIĆ OSTALA U ŠOKU: Aleksandra Subotić NAPALA maminog dečka! Ovakvu poruku nije očekivao!

Stars -

Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović koja je nedavno ušla u „Parove“, zbog svoje „zamršene“ porodične priče, neprestano su na meti medija.

Iako izgleda pomalo grubo, kikbokserka se do sada u određenim momentima pokazala kao veoma emotivna osoba. To koliko je Ljuba zapravo osetljiva imali smo prilike da vidimo kada se direktno u program uključio njen dečko kako bi joj pružio podršku.

(FOTO) SRBOLJUB DOVEO DO SUZA ALEKSANDRU SUBOTIĆ: Krunićka ODLEPILA! Nasrnula na Ljubinog devera!

U trenutku kada je čula njegov glas Ljuba se toliko raznežila da je jedva zadržala suze. Ona mu je tada rekla da ga voli najviše na svetu i da je upravo on taj koji je vratio sjaj u njenim očima. Međutim, ovaj momak nije bio preterano pričljiv, a na Ljubine izlive nežnosti ostao je prilično ravnodušan, zbog čega mu je Aleksandra koja je pažljivo slušala razgovor odmah zamerila.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Mirko, uopšte nisi romantičan, mama se toliko uželela, htela da te čuje i plakala, a ti tako, mršavi su ti ti odgovori. Uostalom svima je poznato koliko si rečit", bila je kritična Subotićeva.

Ljuba je takođe primetila suzdržanost u glasu svog dragog, ali mu nije preterano zamerila već je izrecitovala pesmu i poslala mu veliki poljubac.

Bonus video

ALEKSANDAR ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni paparaco s venčanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track