Ljuba Pantović otkriva NAJPRLJAVIJE detalje iz života Karađorđa, Golubovića i Čabarkape!
Foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić, PrintScreen

NJENA ISPOVEST

Ljuba Pantović otkriva NAJPRLJAVIJE detalje iz života Karađorđa, Golubovića i Čabarkape!

Stars -

Svaki detalj njoj poznat iz života Karađorđa Subotića, Kristijana Golubovića i Aleksandra Čabarkape, Ljuba će uskoro ispričati na jednoj od dve televizije koje se bore za njenu ispovest.

Priča oko koje se u poslednjih mesec dana podigla neviđena prašina jeste međusobni odnos Ljube Pantović, Aleksandra Čabarkape, Karađorđa Subotića, Kristijana Golubovića i Ljubine ćerke Aleksandre Subotić.

S obzirom na to da nikome i dalje nije u potpunosti jasno šta se tu zapravo desilo i dešava, kakve tajne kriju pomenuti ljudi, te u kakvim su zapravo odnosima, došao je momenat u kojem će se sve ovo konačno razjasniti.

Naime, Ljuba Pantović konačno će javno, na televiziji progovoriti o svemu što se tiče Golubovića, Subotića (sa kojim Ljuba ima ćerku Aleksandru) i Čabarkape (sa kojim njena ćerka ima dete, a sa kojim je i Ljuba pre Aleksandre navodno bila u emotivnoj vezi).

Naime, oko Ljubine ispovesti u kojoj će ispričati bukvalno sve što zna trenutno se bore dve televizije “Hepi” i “Pink”.

"Obe televizije nude joj visok honorar, s tim što “Pink” prednjači. Ponuda “Hepija” jeste da Ljuba uđe u “Parove” i bude regularan učesnik, dok druga televizija ima drugačiju zamisao. Oni bi Ljubinu ispovest pretočili u epizode, a za jednu emisiju nude joj čak 1.500 evra! Ljuba će javno reći baš sve što zna o njima. Biće frke, sigurno", kaže izvor blizak Ljubi.

(telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track