Prikaži najnovije vesti
sajam zapošljavanja, loznica, milena manojlović

Loznica: Na sajmu zapošljavanja više od 150 poslova

Srbija 31

LOZNICA - U Loznici će sutra biti organizovan drugi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, na kome će 29, uglavnom lokalnih, poslodavaca Lozničanima ponuditi više od 150 slobodnih radnih mesta.

LOZNICA - U Loznici će sutra biti organizovan drugi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, na kome će 29, uglavnom lokalnih, poslodavaca Lozničanima ponuditi više od 150 slobodnih radnih mesta. Direktorka lozničke filijale Nacionalne službe zapošljavanja (NSZ) Milena Manojlović Knežević je rekla novinarima da će ponuda poslovnih angažmana na dvosatnom sajmu u Sportskom centru "Lagator" biti raznovrsna.

Ona je dodala da su poslodavci izrazili najveće potrebe za proizvodnim zanimanjima, pre svega elektro i mašinskom strukom, dok će od nezaposlenih sa visokim obrazovanjem, najviše izgleda za posao imati diplomirani veterinari i ekonomisti, građevinski i mašinski inženjeri.

Prema njenim rečima, osobe sa evidencije NSZ će biti organizovane u grupe koje će, u zavisnosti od interesovanja za različite vrste posla, na sajam dolaziti u određenim vremenskim periodima, čime bi mogla da se izbegne gužva na štandovima.
- Na prethodnom sajmu, u aprilu, prijave za posao je podnelo ukupno oko 800 Lozničana, od kojih je u narednih šest meseci uspešno zaposleno 173 - istakla je Manojlović Knežević.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 3 komentara