Revija u muzeju

Luvr modna pista za Salvatorea Feragama

Stil

Autor:

U prvim redovima bile su glumice Grida Pinto i Lejton Mister, kao i Oskarovka Hilari Svonk

PARIZ - Poznati francuski muzej Luvr po prvi put u istoriji otvorio je svoja vrata modi pa je tako modna kuća Salvatorea Feragama u tom prestižnom muzeju organizovala modnu reviju.

Interesovanje za ovu reviju, koja je održana juče i jedinstveni prostor u kojem je prikazana, pokazale su mnoge poznate ličnosti koje su ispunile prve redove - glumice Grida Pinto i Lejton Mister, kao i Oskarovka Hilari Svonk.
Brend "Salvatore Feragamo" je nakon svojih početaka i pravljenja kožne obuće za holivudske zvezde prerastao u jednu od vodećih modnih brendova za ''ready-to-wear'' modu za muškarce i žene.

Kreativni direktor ove modne kuće Masimiliano Đorneti na pitanje novinara kako je pošlo za rukom ovoj dizajnerskoj kući da napravi reviju u Luvru rekao je je da je cilj revije bio da integriše francuske modne tehnike u svoj rad zajedno sa estetikom Luvra.

"Odeća svetlih nijansi je pravljena sa određenom namerom i u skladu je sa bojama Luvra koji je boje kamena", objasnio je on.
Shodno tome, hladnije nijanse bež kože prikazane su na modnoj pisti, a mešale su se sa toplijim bojama meda. Na reviji su se u bež nijansama mogle videti mnogobrojne suknje, haljine, kaputi i bluze, kao i visoke čizme do kolena.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Te devojke nemaju izgrađene moralne vrednosti. Ne može niko za ovakve stvari da optužuje bez dokaza Aleksandra Janković, psiholog
Prati Kurir na Facebooku!