Revija u muzeju

Luvr modna pista za Salvatorea Feragama

Stil

Autor:

U prvim redovima bile su glumice Grida Pinto i Lejton Mister, kao i Oskarovka Hilari Svonk

PARIZ - Poznati francuski muzej Luvr po prvi put u istoriji otvorio je svoja vrata modi pa je tako modna kuća Salvatorea Feragama u tom prestižnom muzeju organizovala modnu reviju.

Interesovanje za ovu reviju, koja je održana juče i jedinstveni prostor u kojem je prikazana, pokazale su mnoge poznate ličnosti koje su ispunile prve redove - glumice Grida Pinto i Lejton Mister, kao i Oskarovka Hilari Svonk.
Brend "Salvatore Feragamo" je nakon svojih početaka i pravljenja kožne obuće za holivudske zvezde prerastao u jednu od vodećih modnih brendova za ''ready-to-wear'' modu za muškarce i žene.

Kreativni direktor ove modne kuće Masimiliano Đorneti na pitanje novinara kako je pošlo za rukom ovoj dizajnerskoj kući da napravi reviju u Luvru rekao je je da je cilj revije bio da integriše francuske modne tehnike u svoj rad zajedno sa estetikom Luvra.

"Odeća svetlih nijansi je pravljena sa određenom namerom i u skladu je sa bojama Luvra koji je boje kamena", objasnio je on.
Shodno tome, hladnije nijanse bež kože prikazane su na modnoj pisti, a mešale su se sa toplijim bojama meda. Na reviji su se u bež nijansama mogle videti mnogobrojne suknje, haljine, kaputi i bluze, kao i visoke čizme do kolena.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde