Prikaži najnovije vesti
Ana Nikolić, verenik Ane Nikolić, Dragan T., maćeha

Maćeha Ana Nikolić!

Stars 14

Spremna za materinstvo! Verenik Ane Nikolić Dragan T. iz Podgorice već ima ćerku iz vanbračne veze, saznaje Kurir! Tako će pevačica, čim stupi u najavljeni brak, imati priliku da se oproba kao mama.

Spremna za materinstvo!
Verenik Ane Nikolić Dragan T. iz Podgorice već ima ćerku iz vanbračne veze, saznaje Kurir! Tako će pevačica, čim stupi u najavljeni brak, imati priliku da se oproba kao mama.

- Dragan ima prelepu devojčicu iz veze sa svojom sugrađankom, s kojom se razišao pre nego što su uspeli da stignu do oltara - kaže naš sagovornik blizak Aninom vereniku.

S obzirom na to da je crnogorski biznismen Nikolićki već darovao verenički prsten, uskoro bi njih dvoje trebalo da stanu na ludi kamen, a Ana u izjavi za Kurir kaže da joj nimalo ne smeta prošlost njenog izabranika.

- Uživam u ljubavi s Draganom i podrazumeva se da sam upoznata s njegovom prošlošću. Naravno da nemam nikakav problem s tim što ima dete. Apsurdno je uopšte polemisati o nečemu tako lepom kao što su deca - rekla nam je Ana.

(R. S.)

Starala se i o Japancu Kinezu!

Početkom maja u javnost je dospela informacija da je Ana Nikolić usvojila malog Japanca. Međutim, onda je Kurir otkrio da je Miki, kako ga je zvala, zapravo Kinez.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir