Maćeha Ana Nikolić!

Stars

Autor:

Spremna za materinstvo! Verenik Ane Nikolić Dragan T. iz Podgorice već ima ćerku iz vanbračne veze, saznaje Kurir! Tako će pevačica, čim stupi u najavljeni brak, imati priliku da se oproba kao mama.

Ana Nikolić, verenik Ane Nikolić, Dragan T., maćeha

Spremna za materinstvo!
Verenik Ane Nikolić Dragan T. iz Podgorice već ima ćerku iz vanbračne veze, saznaje Kurir! Tako će pevačica, čim stupi u najavljeni brak, imati priliku da se oproba kao mama.

- Dragan ima prelepu devojčicu iz veze sa svojom sugrađankom, s kojom se razišao pre nego što su uspeli da stignu do oltara - kaže naš sagovornik blizak Aninom vereniku.

S obzirom na to da je crnogorski biznismen Nikolićki već darovao verenički prsten, uskoro bi njih dvoje trebalo da stanu na ludi kamen, a Ana u izjavi za Kurir kaže da joj nimalo ne smeta prošlost njenog izabranika.

- Uživam u ljubavi s Draganom i podrazumeva se da sam upoznata s njegovom prošlošću. Naravno da nemam nikakav problem s tim što ima dete. Apsurdno je uopšte polemisati o nečemu tako lepom kao što su deca - rekla nam je Ana.

(R. S.)

Starala se i o Japancu Kinezu!

Početkom maja u javnost je dospela informacija da je Ana Nikolić usvojila malog Japanca. Međutim, onda je Kurir otkrio da je Miki, kako ga je zvala, zapravo Kinez.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Trebalo bi jasno i glasno, i s dokazima, reći koji su političari plaćali prostitutke Božidar Spasić, bivši radnik DB

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde