MAFIJAŠKI OBRAČUNI U CRNOJ GORI SVE SUROVIJI: Likvidiraju protivnike na nov i užasan način!
Foto: Printscreen CdM

Policija iznenađena

MAFIJAŠKI OBRAČUNI U CRNOJ GORI SVE SUROVIJI: Likvidiraju protivnike na nov i užasan način!

Crna Gora -

KOTOR - Kotorani Goran Biskupović (28) i Miloš Bošnjak (25) likvidirani su na do sada nezabilježen način u ovdašnjim mafijaškim obračunima - oni su najverovatnije ubijeni improvizovanom napravom rasprskavajućeg usmerenog dejstva (MRUD), u trenutku dok su hodajući prolazili pored eksploziva.

“Vijestima” je nezvanično rečeno da je bomba bila sakrivena u žbunju, da je aktivirana na daljinski i da je ubojito delovala ka metama.

“Ovaj sistem do sada nije korišćen u likvidacijama. Korišćeni su drugi sistemi - podmetanje eksploziva pod vozilo, u objekte, ali je ovo prva likvidacija na ovaj način u Crnoj Gori... Ne sećam se ni da je u državama okruženja bilo ovakvih likvidacija”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz policije.

On je rekao da ta mina ne “bira” žrtve uprkos tome što se radi o bombi usmeravajućeg dejstva, odnosno da bi prekuče u Kotoru bilo još žrtava da su se u tom trenutku zadesile na istom mestu.

“Bomba deluje ubojito u velikom radijusu... Mogao je da pogine neko ko je deset metera udaljen... Birali su jedan od sigurnijih načina likvidacije. Onaj ko je aktivirao napravu bio je u njihovom vidokrugu”, kazao je izvor “Vijesti”.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track