Otkriva

Maneken: Maja Nikolić me proganjala zbog seksa!

Stars

Autor:

Lazar Jeremić (19) tvrdi da ga je osamnaest godina starija pevačica danima spopadala kako bi „isprobala mlado meso“

maneken Lazar Jeremić,

Pobegao od pevačice glavom bez obzira

Nasrtljiva.
Lazar Jeremić (19) tvrdi da ga je Maja Nikolić proganjala zbog seksa. Pevačicu je privukao mladi maneken, a posebno joj se dopalo što je mlađi od nje čak osamnaest godina.

Lazar i Maja su se upoznali na jednoj prestoničkoj žurki pre nekoliko meseci, kojoj je prisustvovao i Mladen Radulović, bivši dečko Seke Aleksić i Anabele Bukve.

- Maju sam upoznao pre nekoliko meseci sasvim slučajno. Bili smo na jednoj žurki i ona se pridružila meni i mojim prijateljima za stolom. Ćaskali smo, večerali i pili. U jednom trenutku počela je da mi se unosi u lice i priča kako joj se sviđam. Malo pomalo, počela je da me mazi i ljubi i ispituje koliko imam godina, gde živim, kojim se poslom bavim. Njeno ponašanje mi u početku nije smetalo, ali mi je kasnije bilo neprijatno. Maja je slatka, ali nije moj tip. Matora je za mene - priča mladi maneken.

Maja nije želela da odustane od svog plena. Lazar tvrdi da je za njega pravi pakao nastao kada je pristao da ga pevačice sa žurke odveze kući.

- Dok me je vozila kući, udavila me je nekim svojim pričama. Rekla mi je: „Mališa, piši moj broj telefona, pa da se nađemo da me ljubiš, a i da ja isprobam mlado meso.“ Upisao sam njen broj, dopisivali smo se nekoliko dana, ali sam je ubrzo iskulirao. Nisam želeo da imam bilo šta sa njom - kaže na kraju maneken.

Lazar i Maja su se upoznali na žurki na kojoj je bio i Mladen Radulović zoom Lazar i Maja su se upoznali na žurki na kojoj je bio i Mladen Radulović
Ovoga puta joj se piletina nije zalepila za prste zoom Ovoga puta joj se piletina nije zalepila za prste

Ko je taj čovek?

Maja tvrdi da Lazara ne poznaje.
- Ne znam ko je taj čovek, nemam pojma o kome se radi, a u svakom slučaju, mene interesuju isključivo zreli muškarci.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (41)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Lola

  Lola

  Posle ovakve izjave ne bi ti dala ni jedna devojka ni crno ispod nokta a kamoli nesto drugo, devojke zapamtite ovo ime i bezite od njega

  213 Odgovori 
 • WanjA

  WanjA

  Jao gospode bozeeeeee!! Ovaj mali je Smederevac. Fudbaler u pokusaju, sad kao maneken a ima 1,50. (taman za maju) odradio par fotki i sad je maneken, ma wazi!

  164 Odgovori 
 • gile

  gile

  ti si kao neka faca pa tebe spopada,nego ti je stalo malo do popularnosti

  160 Odgovori 

Poslednji komentar

 • P.svaba

  P.svaba

  Momcina je kuuuuuu - PRAVA MUSKARCINA- PS. javi se oriski, ajticki, ....

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!