MATIĆ OTKRIO KAKO GA JE MURINJO OSRAMOTIO: Reakcija našeg reprezentativca na uvredu će vas oduševiti
Foto: Profimedia

Užasan osećaj

MATIĆ OTKRIO KAKO GA JE MURINJO OSRAMOTIO: Reakcija našeg reprezentativca na uvredu će vas oduševiti

Fudbal -

Za jednog fudbalera jedan od jako teških trenutaka u karijeri svakako jeste da ga trener ubaci u igru, a onda nezadovoljan učinjenim brzo zameni.

Upravo to se dogodilo srpskom reprezentativcu Nemanji Matiću na prošlogodišnjoj utakmici Čelzija protiv Sautemptoma, kada ga je tadašnji trener Žoze Murinjo uveo u igru na poluvremenu, a samo 20 minuta kasnije tražio da se vrati na klupu.

Londonski klub je tada igrubio meč sa 1:3, a posle meča novinari su bili zainteresovani da čuju kako se osećao u trenucima kada ga je Posebni povukao na klupu.

"Kako sam se osećao? Užasno. Pre svega ja sam čovek, a tek onda fudbaler i naravno da mi je bilo jako teško. Međutim, nisam hteo da reagujem i ostao sam profesionalac do kraja jer poštujem dres ovog kluba", prisetio se Matić kojeg je u London doveo upravo Murinjo.

"Verujte mi da nije bilo lako da se izboritm sa tim. Znam da sam učinio pravu stvar što sam samo seo na klupu i ćutao. Ponosan sam na svoju reakciju. Neki igrači bi reagovali i napravili veliki problem. Ja nisam".

Letos je u Čelzi stigao nekadašnji selektor Italije Antonio Konte.

"Svakim danom napredujemo, znamo šta trener traži od nas i pokušavamo to da popravimo. Kao individue svi smo bolji nego ranije", zaključio je Matić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track