Medojević: Mi hiljadu godina škole oni isto toliko zatvora

O rivalima sve najgore

Medojević: Mi hiljadu godina škole oni isto toliko zatvora

Planeta -
Kako je prenela televizija Vijesti, sa tribine u Nikšiću je poručeno da se u DF bore za potpuno drugačiji koncept državne organizacije i rešavanje ekonomskih problema

PODGORICA - Razlika između naše liste i koalicije DPS-SDP-LP je to što na našoj listi ima 1.500 godina škole, a na njihovoj toliko godina robije, rekao je predstavnik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević na tribini održanoj u Nikšiću.

Kako je prenela televizija Vijesti, sa tribine u Nikšiću je poručeno da se u DF bore za potpuno drugačiji koncept državne organizacije i rešavanje ekonomskih problema.

“Imamo neverovatan raskorak siromaštva i kaste koja je potpuno stabilna, za razliku od nestabilne ekonomije. Imamo novu dinastiju, ne Petrovića sa Njeguša, nego jednog drugog prezimena, koja pretenduje da vlada, da bude svuda prisutna i što je najgore da bude van zakona”, rekao je predsednik DF Miodrag Lekić.

Na tribini su najavljene i promene u spoljnoj politici.

“Nećemo voditi servilnu spoljnu politiku. Ne želimo da slušamo sve što nam se kaže. To rade oni koji imaju slabe tačke i koji bi mogli da odu u Hag", istakao je Lekić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track