Metak za golmana Srbije

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD - Mladić ranjen u pucnjavi u nedelju ujutru ispred restorana “Hacijenda”, u beogradskom naselju Jajinci, Milan Luković (24) golman je hokejaškog kluba Crvena zvezda i reprezentativac Srbije

Hacijenda, Milan Luković, pucnjava, Jajinci,

BEOGRAD - Mladić ranjen u pucnjavi u nedelju ujutru ispred restorana “Hacijenda”, u beogradskom naselju Jajinci, Milan Luković (24) golman je hokejaškog kluba Crvena zvezda i reprezentativac Srbije, saznaje Kurir.

Luković i Vojislav M. upucani su nakon svađe i tuče sa nepoznatim mladićem kod kapije kafane, čiji je vlasnik pevačica Zorica Marković. Policija traga za napadačem, a utvrđuju se i motivi.

Ivan Savićević, sekretar hokejaškog kluba Crvena zvezda, kaže za Kurir da se ranjeni golman uspešno oporavlja, što je njima najbitnije.

- Luković je golman seniorskog sastava Crvene zvezde i istaknuti reprezentativac Srbije. Dobar je pedagog, radi sa mlađim kategorijama golmana. O njemu mogu da kažem samo najbolje, a o samom događaju, odnosno ranjavanju, nemamo nikakve zvanične informacije - kaže Savićević.

Đorđe Ljoljić, generalni sekretar Saveza hokeja na ledu Srbije, kaže da je Luković skroman dečko i da nikad s njim nisu imali nikakve probleme.

- Uvek se klonio ekscesnih situacija. U reprezentaciji nije imao nikakve posebne zahteve, u životu ga zanimaju samo sport i treninzi. Prošle godine igrao je manje zbog povrede, ali je na Svetskom prvenstvu u Holandiji u aprilu ove godine bio prvi golman reprezentacije. Na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Novom Sadu ostvarili smo izuzetan uspeh, a Luković je proglašen za najboljeg golmana na turniru - priča Ljoljić.

On je dodao da je reprezentacija Srbije u hokeju na ledu prošle godine ostvarila plasman iz Druge u Prvu diviziju.

- Uspeh smo postigli upravo zahvaljujući Lukoviću. Protiv reprezentacije Estonije odbranio je dva gola u produžetku - naglašava Ljoljić.

Zorica Nikolić

Zorica Marković: Ne poznajem ga

Vlasnica restorana “Hacijenda” Zorica Marković kaže za Kurir da ne poznaje ranjenog hokejaša Milana Lukovića.

- Od otvaranja restorana kroz njega je prošlo milion ljudi. Jednostavno je nemoguće da svima zapamtim facu. Taj mladić je verovatno poznat u poslu kojim se bavi, ali ja prvi put čujem za njega.

Ta pucnjava nema nikakve veze sa “Hacijendom”, nije se dogodila ni u restoranu, ni u bašti. Žao mi je te dece, a najbitnije je da su ostali živi - kaže pevačica Zorica Marković.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!