Prikaži najnovije vesti
Hacijenda, Milan Luković, pucnjava, Jajinci,

Metak za golmana Srbije

Crna Hronika 29

BEOGRAD - Mladić ranjen u pucnjavi u nedelju ujutru ispred restorana “Hacijenda”, u beogradskom naselju Jajinci, Milan Luković (24) golman je hokejaškog kluba Crvena zvezda i reprezentativac Srbije

BEOGRAD - Mladić ranjen u pucnjavi u nedelju ujutru ispred restorana “Hacijenda”, u beogradskom naselju Jajinci, Milan Luković (24) golman je hokejaškog kluba Crvena zvezda i reprezentativac Srbije, saznaje Kurir.

Luković i Vojislav M. upucani su nakon svađe i tuče sa nepoznatim mladićem kod kapije kafane, čiji je vlasnik pevačica Zorica Marković. Policija traga za napadačem, a utvrđuju se i motivi.

Ivan Savićević, sekretar hokejaškog kluba Crvena zvezda, kaže za Kurir da se ranjeni golman uspešno oporavlja, što je njima najbitnije.

- Luković je golman seniorskog sastava Crvene zvezde i istaknuti reprezentativac Srbije. Dobar je pedagog, radi sa mlađim kategorijama golmana. O njemu mogu da kažem samo najbolje, a o samom događaju, odnosno ranjavanju, nemamo nikakve zvanične informacije - kaže Savićević.

Đorđe Ljoljić, generalni sekretar Saveza hokeja na ledu Srbije, kaže da je Luković skroman dečko i da nikad s njim nisu imali nikakve probleme.

- Uvek se klonio ekscesnih situacija. U reprezentaciji nije imao nikakve posebne zahteve, u životu ga zanimaju samo sport i treninzi. Prošle godine igrao je manje zbog povrede, ali je na Svetskom prvenstvu u Holandiji u aprilu ove godine bio prvi golman reprezentacije. Na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Novom Sadu ostvarili smo izuzetan uspeh, a Luković je proglašen za najboljeg golmana na turniru - priča Ljoljić.

On je dodao da je reprezentacija Srbije u hokeju na ledu prošle godine ostvarila plasman iz Druge u Prvu diviziju.

- Uspeh smo postigli upravo zahvaljujući Lukoviću. Protiv reprezentacije Estonije odbranio je dva gola u produžetku - naglašava Ljoljić.

Zorica Nikolić

Zorica Marković: Ne poznajem ga

Vlasnica restorana “Hacijenda” Zorica Marković kaže za Kurir da ne poznaje ranjenog hokejaša Milana Lukovića.

- Od otvaranja restorana kroz njega je prošlo milion ljudi. Jednostavno je nemoguće da svima zapamtim facu. Taj mladić je verovatno poznat u poslu kojim se bavi, ali ja prvi put čujem za njega.

Ta pucnjava nema nikakve veze sa “Hacijendom”, nije se dogodila ni u restoranu, ni u bašti. Žao mi je te dece, a najbitnije je da su ostali živi - kaže pevačica Zorica Marković.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 0 komentara