Policija istražuje nemili događaj

(KURIR TV) MIGRANTI POKUŠALI DA OTMU BEBU IZ KOLICA: Napali Obrenovčanku nasred ulice!

Crna Hronika -

U Obrenovcu je u utorak uveče navodno došlo do pokušaja otmice bebe u kolicima!

Naime, u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu, kako je na Fejsbuku naveo Predrag Velimirović iz tog grada, azilanti su navodno pokušali da otmu kolica sa bebom njegovoj sestri Ani Blažić koja je tu stajala sa još dvoje njegove dece od 8 i 5 godina, a incident se dogodio oko 19 časova.

Kurir TV uključio se uživo iz Obrenovca, a Velimirović nam je rekao da je njegov sin posle svega bio mnogo uplašen, da su u strahu i meštani i da se upravo zato nada da će slučaj uskoro biti rasvetljen kako se ništa slično ne bi ponovilo.

Policiji je prijavljen napad grupe migranata na ženu sa decom u Obrenovcu, o čemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u toj opštini, a na terenu se nalazi veliki broj pripadnika Policijske brigade.

Velimirović je dodao da je, nakon nemilog događaja, njegova sestra, u prisustvu predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića, dala iskaz u policijskoj stanici i izrazila nadu da se slični problemi ubuduće neće ponavljati, radi sigurnosti svih građana.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Ovim povodom oglasio se i sam Čučković, istakavši da kao roditelj saoseća sa besom porodice i svojih sugrađana, ali i dodao uverenje da će "počinioci dela biti najstrože kažnjeni u skladu sa zakonima Republike Srbije, kao i da će pojačane snage policije biti garant bezbednosti građanima Obrenovca". Čučković je rekao da je posao nadležnih da obezbede punu bezbednost građana Obrenovca i naveo da su, u skladu sa tim, sprovedene mere koje su naložili ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin.

"Prva je da se pojačane snage policijske brigade Beograd rasporede u prihvatnom centru i njegovoj okolini, a ministar Vulin dao je naredbu da se izvrši strogi nadzor nad kompleksom centra za migrante", rekao je Čučković.

Predsednik opštine je nešto kasnije na svom Fejsbuk profilu potvrdio da je Ana Blažić dala iskaz u policiji i naveo da će biti pregledan snimak sa menjačnice kod koje se događaj odigrao, nakon čega se očekuje adekvatna reakcija Višeg tužilaštva, jer su vinovnici dela navodno maloletni.

(EPK/Tanjug)

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POTRESNO: Bez zimske odeće i dovoljno hrane, ovako izgleda život migranata na -10!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja