Siniša za Globus

Mihajlović: Nek mi slobodno zvižde u Zagrebu

Fudbal

Autor:

Ukoliko me budu vređali na Maksimiru, samo će me dodatno motivisati i ohrabriti, kaže selektor srpske fudbalske selekcije

Siniša Mihajlović, intervju, reprezentacija Srbije, reprezentacija Hrvatske, kva

Podiže samopouzdanje!
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da će ga naelektrisana atmosfera u kvalifikacionom meču protiv Hrvatske na Maksimiru dodatno motivisati.

- Zviždanje i povici, koji će me dočekati na tom stadionu, više će me ohrabriti nego uplašiti - rekao je Mihajlović za hrvatski nedeljenik Globus i dodao:

- Nemam ništa protiv Hrvata, jer mi je mama Hrvatica i katolikinja, a otac Srbin i pravoslavne vere. Nikad mi nije bilo važno koje je neko nacionalnosti.

Novinar Globusa osvrnuo se i na sukob između Siniše Mihajlovića i selektora hrvatske reprezentacije Igora Štimca. On očekuje da se njih dvojica rukuju na početku i kraju mečeva između ove dve selekcije u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

- Taj sukob datira odavno, ali prošlo je mnogo vremena i Igora još smatram prijateljem. 

U jednom trenutku Štimac mi je bio jedan od najomraženijih ljudi. Posle toga sam ga javno pozvao da popijemo bocu dalmatinskog vina, ali je Igor to odbio. Ipak, smatram da su ta vremena iza nas.

Siniša Mihajlović je još jednom ponovio da je najviše plakao kad je 4. maja 1980. godine umro tadašnji predsednik SFRJ Jugoslavije Josip Broz Tito.

Štimac spreman za ljuti boj zoom Štimac spreman za ljuti boj

Ukrao farmerke u Nemačkoj

Selektor srpske reprezentacije je priznao da je 1988. ukrao farmerke u nemačkom Karlsrueu, gde je gostovao s Vojvodinom.

- Odabrao sam dvoje pantalona i otišao u kabinu da ih probam. Skovao sam plan da probam nove farmerke, a preko njih obučem stare i tako prođem. To mi je uspelo, ali kad sam hteo da isto ponovim s cipelama, obezbeđenje me je uhvatilo na izlazu iz radnje. Bilo me je sramota i jedva sam čekao da se vratim u Novi Sad - objasnio je Mihajlović.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (15)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • nenad

  nenad

  Skoncentrisi se ti Miho na utakmice,a oni neka zvizde,to im je posao.

  19 Odgovori 
 • Branimir Lukić

  Branimir Lukić

  Mihajlović je ljudina,nitko u njegovom rodnom selu(Borovu) u Hrvatskoj nema o njemu ništa loše da kaže,znam dosta ljudi koji ga poznaju,ja često prodjem pored njegovog rodnog doma. A ovog Štimca nitko u Hrvatskoj ne voli,bahati kompleksaš.

  19 Odgovori 
 • ardin

  ardin

  dajte vise pustite igrace neka pokazu ko je bolji a ova prepucavanja oko Štimac-Mihajlovic samo vatru kuhate!

  19 Odgovori 

Poslednji komentar

 • национале

  национале

  За Србију!

  -2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!