Prikaži najnovije vesti
Milić Vukašinović, Fejsbuk, perverzije, orgije, Antonela Hamburg
Sajber seks

Milićeve perverzije na Fejsbuku

Stars 68

Mića perverznjak! Roker i tekstopisac Milić Vukašinović na Fejsbuku intenzivno vodi sočne erotske razgovore sa ženom koja se predstavlja kao Antonela Hamburg.

Mića perverznjak!
Roker i tekstopisac Milić Vukašinović na Fejsbuku intenzivno vodi sočne erotske razgovore sa ženom koja se predstavlja kao Antonela Hamburg.

I to ne krije! Iako ima već 60 godina, on svoju strast sa pomenutom plavušom, koja je udata i živi u Nemačkoj, ispisuje na zidu svog profila, tako da bukvalno svi mogu da pročitaju. Pa čak i njegova rodbina i kolege koji su se našli među 2.300 prijatelja, koliko ih Mića ima na ovoj društvenoj mreži.

Ako i pored prisustva toliko bliskih mu ljudi bude sumnjičavaca koji će reći da se možda neko lažno predstavlja u njegovo ime, “doktor za rokenrol” se potrudio da odagna sve sumnje. Kratko je napisao:

“Ovo je moj jedini, pravi profil na Fejsbuku, a postoje još tri, čije sam fotografije pod kojim se vode stavio na njall, kao i svoje umjetničko ime, odmah do zvaničnog, i ko slučajno ode na ona tri lažna i ko se zajebe, krmače se najebe”.

Kako Milić i Antonela dočekuju zore, pročitajte i sami. A njegova nevenčana supruga Nina Rajković u to gluvo doba verovatno spava blaženim snom. Dok je ova priča totalno ne razbudi.

(FIS - I. V.)

 

Slatka ti je mokraća, ljubavi


Deo razgovora između Milića Vukašinovića i Antonele Hamburg vođen u subotu oko pet sati ujutro prenosimo vam uz izvesna redakcijska skraćenja.

Hamburg Antonella: Uh, gorim dragi.. tako je vruće... bit će sokić jako vruć...

Milić Vukašinović: Neka će, srkaću da se ne opržim, pi.. o moja vrela.

Hamburg Antonella: Dala bi ti i zadnju kap ljubavi, toliko te volim, pa uzmi na koji način najviše voliš, meni će u svakom slučaju bit lijepo.

Milić Vukašinović: Oooh, srećo draga, da nije ovo previše za njall, a u stvari nas dvoje treba da snimimo jedan obrazovni pornić na DVD i da on bude glavni udžbenik za seksualno obrazovanje u školama, uuuh, jeb’o školu, tako ga dobro jašeš, srećo, za izludjet.

Hamburg Antonella: Izbrisat ćemo to pokvareno s njalla kad svršimo ljubavi, a ja još malo... prsti su već jako mokri, dragi... hoću da ih zajedno ližemo.

Milić Vukašinović: Gurnućeš mi ih skroz usta da ih dobro posisam, sav tvoj sokić sa njih, srećo, hoću da progutam... evo, blizu je to... blizu... srećo... bliiizuuu... aaajjjj...

Milić Vukašinović: Uzimam, srećo, halapljivo ližem sokić tvoj, genetiku tvoju gutam, srećo.
***

Milić Vukašinović: Uuuh, kako sam svršio, srećo, sad ću da te ližem natenane, ljubavi, svu slast ću da ti poližem i sa prstiju i dole sa izvorčića direktno, slobodno mi sjedni na usta, da bolje izađe, ljubljena moja.

Hamburg Antonella: Eto dragi, sva drhtim, curim, daj mi usta da ti ih napunim... ups... moram malo i da piškim, ljubavi...

Milić Vukašinović: Slatka ti je mokraća, ljubavi, sa tim ukusom u ustima ću da zaspim, srećo, vidimo se danas, pišuljo moja slatka.

Hamburg Antonella: Mmm, ljubavi, ludiš me... spavaj lijepo i do kasnije... al’ briši ti ono što nije za njall, dragi... laku noć.

Milić Vukašinović: Laku noć, pišuljice moja slatka, a sve je ovo za njall, neka se uče.
A onda je prekjuče Antonela krenula na put.

Hamburg Antonella: Ljubavi, ja polazim. Ljubim te.

Milić Vukašinović: Ljubavi moja, sada sam ustao sa ukusom tebe na usnama... Ja te neću previše bezobrazno ljubiti, pogotovo ne intime tvoje između nogu, slupaćeš se, ljubljena moja putujuća draga.

Milić Vukašinović: Neko mi smešta

Milić Vukašinović ipak poriče da je profil njegov i tvrdi da neko zloupotrebljava njegovo ime na Fejsbuku kako bi ga obrukao i od njega napravio perverznjaka.
- Šokiran sam time što sam video na Fejsbuku. To, naravno, nisam ja i nije moj profil, nego ga je neko otvorio u moje ime, kako bi blatio ime i delo Milića Vukašinovića.

Pored tog profila, možete videti da postoje još tri, koja takođe nisu moja. Veoma je ružno to što radi ta izvesna osoba u moje ime, jer može da mi napravi probleme, a nadam se da će moji fanovi imati razumevanja i poverenja u mene zbog nastale situacije - rekao je Milić.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 28 komentara