MINISTARKA EDITA: Udovičiću, čekam te da zapevamo zajedno!
Foto: Dušan Petrović

Intervju, Edita Aradinović pevačica

MINISTARKA EDITA: Udovičiću, čekam te da zapevamo zajedno!

Stars -
Naš favorit je Vanja, nekada vrhunski vaterpolista. Verujem da, pored ogromnog talenta za sport i diplomatiju, poseduje i talenat za muziku

One su započele svoj mandat pre dve godine i postale najpopularnije ministarke u Srbiji. Atraktivne devojke Ana Mašulović, Milica Rančić i Ana Radosavljević, koje predvodi Edita Aradinović, nižu uspehe, a svoj san su ostvarile kad se nedavno u prodaji našao njihov prvi album „Kiseonik“. Njih četiri okupili su „aspirinci“ Miloš Roganović i Filip Miletić, a one su im zahvalile predanim radom i sjajnim rezultatima koje postižu. U intervjuu za Kurir pevačica benda Edita sumira godinu na izmaku i otkriva ciljeve koje je zajedno s koleginicama zacrtala.

Da li ste ostvarili sve što je zacrtalo vaše „ministarstvo“ u godini na izmaku? U novoj pesmi „Boing 747“ tražite pilota aludirajući na dečka. Da li je to jedna od želja u Novoj godini, ili se pilot već pojavio? Da li emocije doziraš na gram ili spadaš u ljubavne zveri? S kojim ministrom bi snimila duet?
Da li smatraš da treba da se uvede ministarstvo za estradu u Vladu? Da li misliš da postojećim imenom benda devalviraš članove Vlade? Koje su vam ambicije u 2016 ?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track