Kurir otkriva

Mirjana Božović se udaje za Željka Rutovića!

Stars

Autor:

Upala joj sekira u med! Bivša misica Mirjana Božović, koja je u drugom stanju, uskoro će se udati za biznismena Željka Rutovića, otkriva Kurir!

Mirjana Božović, udaje se, Željko Rutović, vidimo se u čitulji,

Upala joj sekira u med!
Bivša misica Mirjana Božović, koja je u drugom stanju, uskoro će se udati za biznismena Željka Rutovića, otkriva Kurir!

Ovaj nekada žestok momak, a sada vlasnik hotela, kockarnice i lanca brze hrane, jedan je od retkih preživelih aktera dokumentarnog filma „Vidimo se u čitulji“. Rutović, koji već ima četvoro dece iz prethodnog braka, odlučio je da dobije i peto sa 21 godinu mlađom Mirjanom, kojoj je spreman da ispuni svaku želju.

- Mirjana je presrećna! Željko jeste dosta stariji, ali njoj to ne smeta, a i njeni su ga prihvatili, jer vide da im je ćerka srećna - kaže Mirjanina prijateljica.

A i kako da se ne oseća lepo kad će pored titule misice poneti još tri - gazdarica hotela, kockarnice i lanca brze hrane.

(M. V.)

Šljukin klan

Željko je u „Beloj knjizi“ MUP iz 2003. označen je kao pripadnik „zvezdarskog klana“ Sredoja Šljukića. Nije osuđivan.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (20)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ACISAL

  ACISAL

  Nije mi jasno zašto mafijaše nazivaju biznismenima. Kako onda nazvati prave biznismene? Šta da očekujem od mog deteta čitajući ove članke. Je li treba da i ono bude biznismen? Stvari nazovite pravim imenom. Ne postoji bivši ubica, pa ni bivši mafijaš.

  118 Odgovori 
 • vera

  vera

  e jadna tvoja mladost!

  116 Odgovori 
 • Guest

  Guest

  I sta je bilo Miro kad si se probudila?

  99 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dragan

  Dragan

  Bravo Irina. Vrlo lepo razmišljaš. Kada bi svi koji daju negativne komentare znali kakvi su Mira i Željko ne bi se ni usudili da tako pišu. Moj kum je radio kod Željka i imao je samo reči hvale za Željka. Miru ne poznajem, ali mi na slikama na netu deluje lepo. Ako jedno drugo vole i ako žele da budu zajedno, onda je to prava stva i ovi zl ... više obnici koji ostavljaju negativne komentare mogu samo da pucaju od zavisti. Puno pozdrava za tebe Irina i za sve koji tako misle.

  -10 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!