MISTERIOZNI KRUGOVI U ŽITU: Vanzemaljci u Turiji?!
Foto: Printscreen Yt

Bliski susret

MISTERIOZNI KRUGOVI U ŽITU: Vanzemaljci u Turiji?!

Srbija -
Možda su Marsovci čuli za našu kobasicu, pa su svratili u izvidnicu. Možda im uzvratimo posetu, jer je u selu mnogo vrednih paora, a zemlje malo. Možda na Marsu ima plodnih oranica, šali se jedan Turinac

TURIJA - Bačku prestonicu kobasice ovih dana posetili su „mali zeleni“ ili vešte šaljivdžije koje su u seoskom ataru napravile misteriozne krugove u obliku lavirinta.

Krugovi u žitu se nalaze u neposrednoj blizini bare Beljanski i naftnih bušotina. Krugovi su uočeni tokom snimanja kadrova iz vazduha, za potrebe poljoprivredne emisije "U našem ataru" novosadske Vertigo produkcije.

Nikola Jovanović, čiji je brat Vladimir snimio misteriozne krugove u Turiji kaže: „Vladimir je trenutno na službenom putu u Hrvatskoj. Snimanje je bilo prošle sedmice za potrebe emisije. Nismo imali prilike da se susretnemo sa nečim sličnim, iako snimanja iz vazduha radimo već godinu-dve. Ne znam šta bih vam rekao. Tema emisije je poljoprivreda, a ne paranormalne pojave i vanzemaljci. Vladimir je samo uplodovao video jer je zanimljiva pojava“, rekao je Nikola Jovanović koji je potvrdio da je lokacija na kojoj su snimljeni misteriozni krugovi u Turiji nadomak Srbobrana.

Među meštanima prestonice kobasice ova vest je odmah naišla na šalu.

„Možda su Marsovci čuli za našu kobasicu, pa su svratili u izvidnicu. Možda im uzvratimo posetu, jer je u selu mnogo vrednih paora, a zemlje malo. Možda na Marsu ima plodnih oranica“, šali se jedan Turinac.

(Blic)

http://www.youtube.com/watch?v=ecrZamSB3fk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track