MLADIĆ (22) SE OBESIO ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Fudbaler u grobu, siledžije na slobodi!
Foto: Printscreen

Jezivo: Snimak prebijanja mladića koji se obesio u Beogradu

MLADIĆ (22) SE OBESIO ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Fudbaler u grobu, siledžije na slobodi!

Crna Hronika -

S. P. mu je najpre naneo više udaraca otvorenom šakom u glavu, dok ga je P. V. ubadao olovkom u rebra s leve strane. Potom mu je S. P. rekao: „Ubićemo stoku malu, daj da ga zakoljemo“

BEOGRAD - Dragana Jovićević, majka fudbalera Dragana Miloševića (22), koji se u ponedeljak uveče obesio u svojoj sobi na Novom Beogradu, tvrdi da se njen sin na taj korak odlučio nakon što su ga pre skoro četiri godine pretukli S. P. i P. V. iz Kraljeva.Incident se dogodio u jednom ugostiteljskom objektu, a Kurir je došao u posed snimka sa sigurnosne kamere tog lokala, koji je dostavljen i kraljevačkom tužilaštvu.

POGLEDAJTE SNIMAK BRUTALNOG ZLOSTAVLJANJA

Nije izdržao... Dragan Milošević
Nije izdržao... Dragan Milošević

Prema optužnom predlogu, Milošević je u novembru 2013. sedeo u društvu S. P. i P. V.- S. P. mu je najpre naneo više udaraca otvorenom šakom u glavu, dok ga je P. V. ubadao olovkom u rebra s leve strane. Potom mu je S. P. rekao: „Ubićemo stoku malu, daj da ga zakoljemo“ - objašnjava naš izvor.

Podsetimo, telo Dragana Miloševića otkrio je trinaestogodišnji brat, koji je o svemu obavestio majku. Uprkos njenim pokušajima da ga oživi, Hitna pomoć je po dolasku konstatovala smrt. Milošević je juče sahranjen u rodnom Kraljevu.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EKSKLUZIVNO! Pogledajte svirepo iživljavanje zbog kojeg se mladić (22) obesioEKSLUZIVNO, FOTOGRAFIJA BATINAŠA: Oni su zverski tukli mladića koji se kasnije obesio!STIDI SE SRBIJO! KO ŠTITI SILEDŽIJE?: Muče dečaka dok ostali mirno gledaju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)STRAVA U NOVOM BEOGRADU: Bivši fudbaler (22) obesio se o kvaku!

J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track