Mladić upucan kod kluba Plastik

Hitna pomoć

Mladić upucan kod kluba Plastik

Beograd -
U pucnjavi koja se dogodila oko 4.15 kod kluba Plastik, na uglu Takovske i Dalmatinske, mladić (23) je upucan i zadobio je prostrelnu ranu na potkolenici

BEOGRAD - U Beogradu je u noći između petka i subote jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja, a dogodile su se i dve saobraćajne nesreće u kojima je povređeno sedmoro ljudi, izjavila je danas portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U pucnjavi koja se dogodila oko 4.15 kod kluba Plastik, na uglu Takovske i Dalmatinske jedan mladić (23) je upucan, rekla je Macura i dodala da je ekipa Hitne pomoći mladića, koji je zadobio prostrelnu ranu na potkolenici, prevezla u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, u prvoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila oko 21 sat kod manastira u Rakovici, provređena su dva mladića od 16 i 23 godine. Oni su prevezeni na Urgentni centar.

Prema njenim rečima, dve ekipe su intervenisale zbog sudara taksija i automobila kod Marakane, oko 21.30, kada je povređeno pet osoba. Svi su prevezeni u Urgentni centar, sa raznim povredama.

Ekipe su noćas intervenisale 108 puta, od toga 26 na javnom mestu, rekla je portparolka službe "194". Najviše su se javljali asmatičari, a bilo je, kao i što je to uobičajeno petkom na subotu, nekoliko alkoholičara, i zavisnika od raznih supstanci, dodala je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track