Učestale tuče u državnim firmama

Mlatili se radnik i direktor firme!

Društvo

Autor:

U Zavodu za statistiku potukle se službenice, a u Fondu PIO zaposleni udario na načelnika

tuče, državne firme, radnik, direktor,

BEOGRAD - Siti i besni!
Dok većina ljudi u ovoj zemlji nema posao i dok otkazi pljušte na sve strane, oni srećnici koji imaju zaposlenje u nekoj od državnih firmi ili institucija izgleda da su pronašli način da kreativno provedu radni dan. Počeli su da se tabaju!

Kako nam je javljeno iz novosadske filijale Fonda PIO i Republičkog zavoda za statistiku, u jednoj od tuča koje su se tamo odigrale učestvovale su dve službenice, a u drugoj radnik i direktor ispostave.

- Sramota je to što se dogodilo, da marica dolazi po našeg kolegu i da ga usred bela dana odvoze kao nekog razbojnika. I to naočigled klijenata - rekao je D. M. iz Novog Sada iz Fonda PIO.

U ovoj instituciji objasnili su nam da je tačno da se dogodio fizički obračun između direktora i zaposlenog, te da će ga oni svakako osuditi i sankcionisati krivca.

- Pokretanuli smo odgovarajuće postupke u skladu sa Zakonom o radu i aktima Fonda. Službeniku je izrečeno upozorenje pred otkaz i udaljen je s posla do okončanja postupka - rekli su iz Fonda PIO.

Kako nezvanično saznajemo, zaposleni je u vidno alkoholisanom stanju upao kod direktora.

Kad je o drugom fizičkom obračunu reč, direktor Republičkog zavoda za statistiku Dragan Vukmirović kazao je da o tome nema saznanja.

- Odgovorno tvrdim da ništa ne znam o tuči dve službenice, niti mi je kao starešini organa takav slučaj prijavljen - kazao je on.

Sindikati: Može im se!

Ranka Savić, predsednica Asocijacije samostalnih i nezavisnih sindikata Srbije, rekla je da je ponašanje u državnim firmama nedopustivo i da bi se zaposleni u realnom sektoru rado s njima zamenili.

- To je čista obest, jer ti ljudi, koji su rođaci, prijatelji i partijski drugovi naših moćnika i političara, razmišljaju ovako: Ne može mi niko ništa, mogu da radim šta hoću! - kaže ona.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Jan

  Jan

  stoka.nikada nije bio covek manji ispred saltera a pokvareniji iza njega,jad,beda,ocaj,tuga.....

  22 Odgovori 
 • ggoga

  ggoga

  У Србију земљи глади ,лоповлука,где влада закон јачег-моћнијег-покваренијег,где је одавно све труло,једино корупција и бахатост моћних цветају,сасвим је нормално да ће човек који је тотално о ... više бесправњен ,који не може да прехрани децу реаговати овако.Да су ове лопутде
  чешће добијале по носу сигурно не би били оволико покварени. Докада ће нрод трпети
  све ово-где је та граница када све пуца.За честитог човека свака врата су одавно затворена.

  20 Odgovori 
 • Sandman

  Sandman

  Ma da. Uvek su krivi radnici. Direktori i nadredjeni su uvek u pravo. Bem ti banana drzavu!

  20 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Pera Detlić

  Pera Detlić

  Ajde, ne mlati. Prvo se opismeni pa komentariši. Na početku rečenice veliko slovo, dalje neću da ispravljam. Toliko o mojoj i tvojoj školi

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!