Učestale tuče u državnim firmama

Mlatili se radnik i direktor firme!

Društvo

Autor:

U Zavodu za statistiku potukle se službenice, a u Fondu PIO zaposleni udario na načelnika

tuče, državne firme, radnik, direktor,

BEOGRAD - Siti i besni!
Dok većina ljudi u ovoj zemlji nema posao i dok otkazi pljušte na sve strane, oni srećnici koji imaju zaposlenje u nekoj od državnih firmi ili institucija izgleda da su pronašli način da kreativno provedu radni dan. Počeli su da se tabaju!

Kako nam je javljeno iz novosadske filijale Fonda PIO i Republičkog zavoda za statistiku, u jednoj od tuča koje su se tamo odigrale učestvovale su dve službenice, a u drugoj radnik i direktor ispostave.

- Sramota je to što se dogodilo, da marica dolazi po našeg kolegu i da ga usred bela dana odvoze kao nekog razbojnika. I to naočigled klijenata - rekao je D. M. iz Novog Sada iz Fonda PIO.

U ovoj instituciji objasnili su nam da je tačno da se dogodio fizički obračun između direktora i zaposlenog, te da će ga oni svakako osuditi i sankcionisati krivca.

- Pokretanuli smo odgovarajuće postupke u skladu sa Zakonom o radu i aktima Fonda. Službeniku je izrečeno upozorenje pred otkaz i udaljen je s posla do okončanja postupka - rekli su iz Fonda PIO.

Kako nezvanično saznajemo, zaposleni je u vidno alkoholisanom stanju upao kod direktora.

Kad je o drugom fizičkom obračunu reč, direktor Republičkog zavoda za statistiku Dragan Vukmirović kazao je da o tome nema saznanja.

- Odgovorno tvrdim da ništa ne znam o tuči dve službenice, niti mi je kao starešini organa takav slučaj prijavljen - kazao je on.

Sindikati: Može im se!

Ranka Savić, predsednica Asocijacije samostalnih i nezavisnih sindikata Srbije, rekla je da je ponašanje u državnim firmama nedopustivo i da bi se zaposleni u realnom sektoru rado s njima zamenili.

- To je čista obest, jer ti ljudi, koji su rođaci, prijatelji i partijski drugovi naših moćnika i političara, razmišljaju ovako: Ne može mi niko ništa, mogu da radim šta hoću! - kaže ona.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Jan

  Jan

  stoka.nikada nije bio covek manji ispred saltera a pokvareniji iza njega,jad,beda,ocaj,tuga.....

  22 Odgovori 
 • ggoga

  ggoga

  У Србију земљи глади ,лоповлука,где влада закон јачег-моћнијег-покваренијег,где је одавно све труло,једино корупција и бахатост моћних цветају,сасвим је нормално да ће човек који је тотално о ... više бесправњен ,који не може да прехрани децу реаговати овако.Да су ове лопутде
  чешће добијале по носу сигурно не би били оволико покварени. Докада ће нрод трпети
  све ово-где је та граница када све пуца.За честитог човека свака врата су одавно затворена.

  20 Odgovori 
 • Sandman

  Sandman

  Ma da. Uvek su krivi radnici. Direktori i nadredjeni su uvek u pravo. Bem ti banana drzavu!

  20 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Pera Detlić

  Pera Detlić

  Ajde, ne mlati. Prvo se opismeni pa komentariši. Na početku rečenice veliko slovo, dalje neću da ispravljam. Toliko o mojoj i tvojoj školi

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hrvatska, koja „Oluju“ slavi kao državni praznik, nema nikakvo moralno pravo da Srbiji drži bilo kakve lekcije Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!