Monstrum: Bosanac spalio svoje dvoje dece, treće pobeglo

Planeta

Autor:

KULOZ - Jedan muškarac poreklom iz Bosne i Hercegovine u ponedeljak uveče je u francuskom gradu Kuloz zapalio automobil u kojem je bilo njegovo troje dece.

deca, zapalio, bosanac

 

KULOZ - Jedan muškarac poreklom iz Bosne i Hercegovine u ponedeljak uveče je u francuskom gradu Kuloz zapalio automobil u kojem je bilo njegovo troje dece. 
 
Tridesettrogodišnji muškarac parkirao je automobil na benzinskoj pumpi u blizini supermarketa Karfur, a zatim polio automobil benzinom u kojem je bilo njegovo troje dece. Muškarac je potom seo u vozilo i zapalio vatru. 
 
Kako prenose francuski portali, 33-godišnjak i dvoje dece od četiri i pet godina smrtno su stradali, dok je najstarije dete od 11 godina uspelo da pobegne s teškim opekotinama. 
 
"Dečak je zadobio teške opekotine po nogama i leđima. Lice mu je netaknuto i njegov život nije u opasnosti", ispričao je Frans presu jedan od očevidaca, a prenosi bosanski portal Vidi.
 
Francuska policija je potom u kući u kojoj su živeli pronašla i leš njegove 29-godišnje supruge, također bosanskog porekla. 
 
"Očigledno je da se radi o ubistvu, a počinilac je najverovatnije suprug", kazao je jedan istražitelj. 

Sud je naložio obdukciju tela supruge, a prema prvim informacijama smrt je nastupila gušenjem. 
 
 
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Pitanje je šta će se dalje dešavati ako nešto ozbiljno ne preduzmemo kao država protiv nasilja u porodici Vesna Stanojević, koordinatorka sigurne kuće

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!