Monstrum: Bosanac spalio svoje dvoje dece, treće pobeglo

Planeta

Autor:

KULOZ - Jedan muškarac poreklom iz Bosne i Hercegovine u ponedeljak uveče je u francuskom gradu Kuloz zapalio automobil u kojem je bilo njegovo troje dece.

deca, zapalio, bosanac

 

KULOZ - Jedan muškarac poreklom iz Bosne i Hercegovine u ponedeljak uveče je u francuskom gradu Kuloz zapalio automobil u kojem je bilo njegovo troje dece. 
 
Tridesettrogodišnji muškarac parkirao je automobil na benzinskoj pumpi u blizini supermarketa Karfur, a zatim polio automobil benzinom u kojem je bilo njegovo troje dece. Muškarac je potom seo u vozilo i zapalio vatru. 
 
Kako prenose francuski portali, 33-godišnjak i dvoje dece od četiri i pet godina smrtno su stradali, dok je najstarije dete od 11 godina uspelo da pobegne s teškim opekotinama. 
 
"Dečak je zadobio teške opekotine po nogama i leđima. Lice mu je netaknuto i njegov život nije u opasnosti", ispričao je Frans presu jedan od očevidaca, a prenosi bosanski portal Vidi.
 
Francuska policija je potom u kući u kojoj su živeli pronašla i leš njegove 29-godišnje supruge, također bosanskog porekla. 
 
"Očigledno je da se radi o ubistvu, a počinilac je najverovatnije suprug", kazao je jedan istražitelj. 

Sud je naložio obdukciju tela supruge, a prema prvim informacijama smrt je nastupila gušenjem. 
 
 
>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Dobro se snalazimo s velikim prilivom izbeglica, mi smo najorganizovanija država na njihovom putu Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!