MONSTRUMI: Trojici pritvor zbog silovanja mentalno zaostale maloletnice
Foto: Slađana Stojanović

Seksualno zlostavljanje devojčice u Lebanu

MONSTRUMI: Trojici pritvor zbog silovanja mentalno zaostale maloletnice

Crna Hronika -

Devojčica još uvek nije svesna svega i biće potrebno angažovanje još stručnjaka kako bi ona prevazišla situaciju u kojoj se našla

LEBANE - Trojici muškaraca iz okoline Lebana Viši sud u Leskovcu odredio je pritvor zbog sumnje da su seksualno zlostavljali dvanaestogodišnju devojčicu iz Ždeglova.U Centru za socijalni rad u Lebanu, čiji radnici su i otkrili šta se dešavalo u selu Ždeglovu, sumnjaju da su mnogi meštani znali za obljubu deteta, ali su o tome ćutali. Oni objašnjavaju da su u direktnom kontaktu s devojčicom, koja je ometena u razvoju, saznali šta se mesecima dešavalo. U Centru su, kako nam je rečeno, zapanjeni zbog toga što niko od meštana nije prijavio ovaj slučaj.

- Devojčica još uvek nije svesna svega i biće potrebno angažovanje još stručnjaka kako bi ona prevazišla situaciju u kojoj se našla - kažu u Centru. Roditelji zlostavljane devojčice zaključali su kuću i niko u selu ne zna gde su otišli.U Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu potvrđuju da su uhapšena tri muškarca i da im je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivično delo obljube nad detetom.A. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track