Mopedom naleteo na divlju svinju

Crna Hronika

Autor:

U nesreći je jedno dete zadobilo teže, dok su drugo dete i vozač zadobili lakše telesne povrede

lovac, metak, divlja svinja,

ZAGREB - U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila kod sela Smrdelje kod Kistanja u severnoj Dalmaciji, vozač mopeda sa srpskim tablicama, na kome je bilo i dvoje dece, naleteo je na divlju svinju, pri čemu je jedno dete teže povređeno.Kako je izvestila šibensko-kninska policijska uprava, 32-godišnjak iz Kistanja na mopedu marke Piaggio Liberty sa srpskim registracionim tablicama vozio je dvoje dece.

Krećući se putem iz smera mesta Đevrske prema mestu Smrdelje, moped je naleteo na divlju svinju, pa su svi pali na asfalt. U nesreći je jedno dete zadobilo teže, dok su drugo dete i vozač zadobili lakše telesne povrede.

Vozač nije imao upisanu "A" kategoriju i nije imao zaštitni šlem, kao što ga nisu imala ni deca-suvozači. "O ovom događaju sledi izveštaj opštinskom tužilaštvu za omladinu u Šibeniku, kao i optužni predlog protiv vozača, izvestila je šibenskapolicija.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Moralna je i odgovorna odluka da država ne hapsi na prepad Vojislava Šešelja, kao što se to nekad radilo Dragomir Anđelković politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!