Prikaži najnovije vesti
Moram biti najlepša,

Moram biti najlepša

Stil 31

Samo da „oduvam“ konkurenciju! Kad ovo pročitaju, muškarci neće biti nimalo oduševljeni: žene se doteruju da bi impresionirale druge žene! Šest od deset žena, kad bira kombinaciju za izlazak, razmišlja o utisku koji će ostaviti

Samo da „oduvam“ konkurenciju!
Kad ovo pročitaju, muškarci neće biti nimalo oduševljeni: žene se doteruju da bi impresionirale druge žene!

Šest od deset žena, kad bira kombinaciju za izlazak, razmišlja o utisku koji će ostaviti na druge dame, a ne na partnera. Dve trećine žena misli da im partner kaže „lepo izgledaš„ reda radi, bez obzira na to koliko su truda uložile u doterivanje, a čak 48 odsto njih priznalo je da se više obraduju kad im nepoznata žena udeli kompliment nego kad pohvala stigne od muškarca.

Polovina ispitanica izjavila je da se nikad ne bi doterivalo samo da bi se dopale nekom muškarcu, a 22 odsto njih kaže da im uopšte nije bitno šta oni misle o njihovom izgledu.

Objašnjenje za takav stav je  prosto: 26 odsto dama smatra da njihov partner nema pojma o modi, a nervira ih i to što on nikad ne primećuje njihovu novu frizuru, haljinu ili šminku.

Ipak, i pored komplimenata koje razmenjuju, 30 odsto njih priznalo je da prijateljici iza leđa komentariše stil odevanja, dok je svaka deseta priznala da drugoj ženi nikad nije rekla da lepo izgleda.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir