Prikaži najnovije vesti
ISTRAGA POGIBIJE KSENIJE PAJČIN I FILIPA KAPISODE VODI SE U NEKOLIKO PRAVACA

Motiv tragedije još nepoznat

Crna Hronika 30

BEOGRAD - Detalji tragedije koja se juče oko 16. 30 sati dogodila u stanu na Voždovcu, koja je okončana najverovatnije ubistvom i samoubistvom pevačice i igračice Ksenije Pajčin (33) i manekena Filipa Kapisode (23), u ovom trenutku nisu poznati.

BEOGRAD - Detalji tragedije koja se juče oko 16. 30 sati dogodila u stanu na Voždovcu, koja je okončana najverovatnije ubistvom i samoubistvom pevačice i igračice Ksenije Pajčin (33) i manekena Filipa Kapisode (23), u ovom trenutku nisu poznati.

Kako smo nezvanično saznali, uviđaj u stanu na trećem spratu zgrade u Nikšićkoj 6 okončan je kasno noćas i policija se zasad nije zvanično oglašavala, čekajući prve forenzičke rezultate. Istovremeno, inspektori su započeli razgovore sa osobama koje bi mogle da pruže validne podatke kako bi se utvrdio motiv za eventualno ubistvo i samoubistvo.

Iako su poznanici Pajčinove i Kapisode, koji su se okupili na mestu tragedije, pretpostavili da bi motiv mogao da bude ljubomora, policija istragu vodi u nekoliko pravaca.
U medije je stigla priča od "dobro obaveštenog izvora bliskog Kseniji" da je ona htela da napusti Kapisodu i da se plašila njegove reakcije, te da je on, kada mu je saopštila svoju odluku, provalio vrata i ušao u stan, veliko je pitanje šta je tu istina, jer je on u tom stanu živeo.

Drugi jedan izvor "blizak istrazi" naveo je da postoje sumnje da je u trenutku smrti pevačica bila u drugom stanju. Taj podatak se, međutim, kosi sa njenom izjavom koju je dala pre desetak dana tvrdeći da nije trudna.

Ono što nije sporno je da su se Kapisoda i Pajčinova poslednjih dana svađali i da je, kako se zasad samo pretpostavlja, taj sukob kulminirao juče oko 16.30.
Milorad Veljović, direktor policije, sinoć je rekao da se po onome što se sada može pretpostaviti najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu. "Međutim, konačnu reč o svemu možemo dati tek posle izvršenog uviđaja, kao i same obdukcije", rekao je Veljović.

A ovi nalazi, barem oni preliminarni, mogli bi biti poznati u toku dana, dok će se na rezultate toksikoloških analiza čekati standardnih dve nedelje.

Pištolj koji je juče nađen u stanu, a za koji se veruje da je oružje kojim je izvršeno ubistvo i samoubistvo, prema nepotvrđenim informacijama nije bio vlasništvo Kapisode.

G. J.[ antrfile ]

Ko zna ko je tu koga ubio?

Na društvenoj mreži Fejsbuk od sinoć su osnovane tri istoimene grupe "Ksenija Pajčin R. I. P.". Broj članova iz sata u sat raste, tako da jedna broji 3.616 članova, druga 2.667, a treća 167.

- Niko ne zaslužuje tako da umre. Dva mlada života su, kažu, izgubljena zbog ljubomore. Ne mogu da verujem da je ljubomora u tolikoj meri nadvladala razum. Slava im i jednom i drugom. Neka nađu svoj mir i spokoj.
- Počivaj u miru, lepotice, nek ti je laka zemlja, nisi zaslužila takvu smrt.
- Jedna dobra životna lekcija da ne treba biti ljubomoran.

- E, ljudi, ko zna ko je koga ubio, njen bivši je izjavljivao ranije da je ona jako ljubomorna i nasilna.
- Tužno je to što im se dogodilo, ali kad neko traži sam đavola, onda ga i nađe.

- Oslobodite se ljubomore i verujte jedni drugima. Opsesivna ljubomora ovog mladića naterala ga je da uradi najgore. Za mene su oboje velike žrtve.

- Niko nema prava na nečiji život! Kažu psiholozi da nekad mogu da primete signale koje izvesne osobe emituju pre nego što naprave neko zlo. Nažalost, ovde to nije bio slučaj.

- Šta reći posle ovakvog događaja? Valjda svi vidimo da su se devedesete vratile. Žalosno, tužno i katastrofalno.
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 2 komentara