Ministar se otvorio

Mrkonjić kupio prsten Ani Bekuti!

Stars

Ministar saobraćaja zasuo Bekutu darovima za njen 53. rođendan, poklonio joj nakit od belog zlata i novu kolekciju torbi „luj viton“

Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, restoran Radmilovac, rođendan, proslava rođendana,

Ana Bekuta i Mrka

Kad Mrka pravi žurku!
Folk pevačica Ana Bekuta proslavila je u četvrtak uveče 53. rođendan feštom koju je u njenu čast za nekoliko stotina zvanica u restoranu „Radmilovac“ organizovao ministar Milutin Mrkonjić. Skoro ceo državni vrh prisustvovao je slavlju, koje je potrajalo do zore, a pevačici će za sve poklone koje je dobila trebati kamion. Beogradske cvećare, čini se, odavno nisu bolje radile, pošto su mnoge bile prebukirane narudžbinama koje su Anini gosti dostavili u želji da slavljenici isporuče što lepše bukete. Ali najviše od svih otvorio se Mrka, pa je svoju dragu obradovao mnoštvom darova, među kojima su prsten od belog zlata i najnovija kolekcija „luj viton“ torbi, prispela specijalno za tu priliku iz Grčke!

Nije poznato da li je neko slavlje u organizaciji ministra Mrkonjića prošlo bez lomljenja čaša, tanjira i ostalog inventara. I ovoga puta je bio veoma raskalašan, pa je pod u restoranu „Radmilovac“ bio prepun srče oko stola za kojim je on sedeo. Ali to nikome nije zasmetalo, pošto je atmosfera bila izuzetno vesela. Kao što i priliči rođendanima.

(D. K.)

Ivica Dačić zoom Ivica Dačić

Od premijera cveće i pesma

Bekutin gost, kako se i očekivalo, bio je i premijer Srbije Ivica Dačić, koji je u restoran stigao oko 22 sata. Ana je od Dačića na poklon dobila fascinantan cvetni aranžman, a premijer nije štedeo ni glas, pa je pored neizostavne „Miljacke“ otpevao i nekoliko srpskih narodnih pesama. I to slavljenici na uvce.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovo je nov šamar srpskom fudbalu. Strašno je ovo što nam se dešava Ljubinko Drulović , selektor Makedonije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!