Ministar se otvorio

Mrkonjić kupio prsten Ani Bekuti!

Stars

Ministar saobraćaja zasuo Bekutu darovima za njen 53. rođendan, poklonio joj nakit od belog zlata i novu kolekciju torbi „luj viton“

Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, restoran Radmilovac, rođendan, proslava rođendana,

Ana Bekuta i Mrka

Kad Mrka pravi žurku!
Folk pevačica Ana Bekuta proslavila je u četvrtak uveče 53. rođendan feštom koju je u njenu čast za nekoliko stotina zvanica u restoranu „Radmilovac“ organizovao ministar Milutin Mrkonjić. Skoro ceo državni vrh prisustvovao je slavlju, koje je potrajalo do zore, a pevačici će za sve poklone koje je dobila trebati kamion. Beogradske cvećare, čini se, odavno nisu bolje radile, pošto su mnoge bile prebukirane narudžbinama koje su Anini gosti dostavili u želji da slavljenici isporuče što lepše bukete. Ali najviše od svih otvorio se Mrka, pa je svoju dragu obradovao mnoštvom darova, među kojima su prsten od belog zlata i najnovija kolekcija „luj viton“ torbi, prispela specijalno za tu priliku iz Grčke!

Nije poznato da li je neko slavlje u organizaciji ministra Mrkonjića prošlo bez lomljenja čaša, tanjira i ostalog inventara. I ovoga puta je bio veoma raskalašan, pa je pod u restoranu „Radmilovac“ bio prepun srče oko stola za kojim je on sedeo. Ali to nikome nije zasmetalo, pošto je atmosfera bila izuzetno vesela. Kao što i priliči rođendanima.

(D. K.)

Ivica Dačić zoom Ivica Dačić

Od premijera cveće i pesma

Bekutin gost, kako se i očekivalo, bio je i premijer Srbije Ivica Dačić, koji je u restoran stigao oko 22 sata. Ana je od Dačića na poklon dobila fascinantan cvetni aranžman, a premijer nije štedeo ni glas, pa je pored neizostavne „Miljacke“ otpevao i nekoliko srpskih narodnih pesama. I to slavljenici na uvce.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (59)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Aleksa

  Aleksa

  Bruka i sramota, u bilo kojoj normalnoj zemlji ministar u vladi koji je ozenjen i otkrije se da je krisom imao ljubavnicu imao bi debelih problema u svojoj stranci i najverovatnije bi ostao bez ministarske fotelje. Samo u ovom nasem Srbistanu ministar pored zene javno paradira sa ljubavnicom i to kafanskom pevaljkom i umesto da pretrpi sankcije, on ... više dobija ministarstvo i u sledecoj vladi. Nemam reci koliko sam zgrozen.

  328 Odgovori 
 • PETAR

  PETAR

  Sramota me je i takvog ministra i takvog državnog vrha...

  252 Odgovori 
 • nikki

  nikki

  A jel' mu bila zena na Aninom rodjendanu?

  239 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mila tihanic

  mila tihanic

  Sramota! Napravio rodjendan švalerki? Jadni smo mi kad nam premijer ide na rodjendane švalerkama svojih "ministara"...

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!