OŽENJEN, A KO MOMAK ŽIVI

Mrkonjić: Žena mi ne brani da se viđam sa Anom

Politika

Ministar infrastrukture tvrdi da mu supruga nije zamerila izlaske i prisno fotografisanje sa pevačicom

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

Sva sreća pa ima tolerantnu ženu

BEOGRAD - Oženjen sam, a ko momak živim.
Ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić tvrdi da mu supruga ne zamera zbog provokativnih fotografija sa Anom Bekutom i izjave da je pevačica njegova simpatija.

- Supruga mi ništa nije rekla. Ona me dobro poznaje, poštuje me i veruje mi. Ona nije iz ove priče, nije javna ličnost. Ne mogu dvoje u porodici da budu javne ličnosti. Moja supruga je advokat. Inače, ona zna koliko ja nju poštujem i da će ona ceo život da bude moja žena - kaže Mrkonjić u razgovoru za Kurir.

Na pitanje kakvu poruku šalje mladima time što se kao oženjen čovek slika sa devojkom, pa još i o ženi priča u tom tekstu, Mrkonjić ko iz topa odgovara:
- Poruka koju šaljem je prava - poštujte prave vrednosti! Nigde nisam rekao da mi je Ana devojka i da ću da se ženim. Šta sad? Svaka žena s kojom se slikam mi je devojka? Pa, imam gomilu slika i sa Mirom Marković - navodi Mrkonjić.

I dok se ministar infrastrukture kune da mu Bekuta nije devojka, pevačica tvrdi da je slobodna žena i da može da flertuje s kim hoće.

- Slobodna sam žena, mogu da se družim s kim hoću i da flertujem s kim želim, ne vidim u tome ništa ružno - poručuje Bekuta.

(K. B. - M. D.)

Grlio i ranije, ali muškarce

Milutin Mrkonjić je, inače, poznat po svojim zagrljajima. Tako su mu „na grudi pali“ i lider NS Velimir Ilić, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, ministar policije Ivica Dačić, predsednik SNS Tomislav Nikolić, pa čak i neki ambasadori.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikolićevi lapsusi uveseljavaju ljude, ali bar nisu opasni kao neke druge stvari koje dolaze od predsednika Jelena Milić, direktorka CEAS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!