Prikaži najnovije vesti
Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta
OŽENJEN, A KO MOMAK ŽIVI

Mrkonjić: Žena mi ne brani da se viđam sa Anom

Politika 35

Ministar infrastrukture tvrdi da mu supruga nije zamerila izlaske i prisno fotografisanje sa pevačicom

BEOGRAD - Oženjen sam, a ko momak živim.
Ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić tvrdi da mu supruga ne zamera zbog provokativnih fotografija sa Anom Bekutom i izjave da je pevačica njegova simpatija.

- Supruga mi ništa nije rekla. Ona me dobro poznaje, poštuje me i veruje mi. Ona nije iz ove priče, nije javna ličnost. Ne mogu dvoje u porodici da budu javne ličnosti. Moja supruga je advokat. Inače, ona zna koliko ja nju poštujem i da će ona ceo život da bude moja žena - kaže Mrkonjić u razgovoru za Kurir.

Na pitanje kakvu poruku šalje mladima time što se kao oženjen čovek slika sa devojkom, pa još i o ženi priča u tom tekstu, Mrkonjić ko iz topa odgovara:
- Poruka koju šaljem je prava - poštujte prave vrednosti! Nigde nisam rekao da mi je Ana devojka i da ću da se ženim. Šta sad? Svaka žena s kojom se slikam mi je devojka? Pa, imam gomilu slika i sa Mirom Marković - navodi Mrkonjić.

I dok se ministar infrastrukture kune da mu Bekuta nije devojka, pevačica tvrdi da je slobodna žena i da može da flertuje s kim hoće.

- Slobodna sam žena, mogu da se družim s kim hoću i da flertujem s kim želim, ne vidim u tome ništa ružno - poručuje Bekuta.

(K. B. - M. D.)

Grlio i ranije, ali muškarce

Milutin Mrkonjić je, inače, poznat po svojim zagrljajima. Tako su mu „na grudi pali“ i lider NS Velimir Ilić, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, ministar policije Ivica Dačić, predsednik SNS Tomislav Nikolić, pa čak i neki ambasadori.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir