MUČE VAS BOLOVI U NOGAMA? Imamo rešenje, bez lekova i odlaska kod doktora!
Foto: Promo

Mnogi imaju isti problem

MUČE VAS BOLOVI U NOGAMA? Imamo rešenje, bez lekova i odlaska kod doktora!

Žena -

Bolovi u stopalima i nogama zadaju dosta muka mnogim ljudima, nevezano za njihovo godište.

Bilo da mnogo sedite, ili da često stojite, vaše noge u tim slučajevima mogu imati najrazličitije probleme: od loše cirkulacije, oticanja, bolova, deformisanih kostiju.. Predstavljamo vam nekoliko stvari koje će vam sigurno olakšati muke, bez odlaska lekaru, i bez konzumiranja lekova!

Bolovi u stopalima, zglobovima, kolenima ili kičmi brzo zamaraju telo i loše utiču na pravilno držanje. Uz pomoć uložaka za obuću sa magnetima, rešićete probleme sa ravnim tabanima, bolove u stopalima i nogama, lošu cirkulaciju, bolove u zglobovima. Pomažu i kod stresa, nervoze, depresije, zamora i nesanice. Magneti deluju dvostruko - svojim magnetnim poljem i akupresurno. Pritiskom težine tela kroz taban na magnet vrši se akupresura na određene tačke na tabanu što dodatno stimuliše taban i pospešuje cirkulaciju. Cena je neverovatnih 350 rsd, a OVDE ih odmah možete poručiti.

Ako imate problema sa otečenim nogama, proširenim venama i trpite zbog toga bolove, pronašli smo rešenje za vas! U pitanju su kompresivne čarape za poboljšanje cirkulacije i lak korak. Kompesivne čarape Zip sox za cirkulaciju izrađene su od kvalitetnog materijala, najlona koji propušta vazduh i poseduje rajferšlus sa strane. Vrlo su kvalitetne i efikasne, pospešiće vam protok krvi, smanjiti venski pritisak i otkloniti osećaj umornih nogu. Njihova cena je 650 rsd, a OVDE odmah mogu postati vaše.

Imate ravna stopala? Predstavljamo vam jastučiće za ravna stopala, koja smanjuju pritisak u stopalima. Ovaj revolucionarni proizvod podiže i luk stopala, što veoma pozitivno utiče na bolove u nogama, kolenima i leđima. Jastučići se izrađuju u univerzalnoj veličini i u potpunosti odgovaraju i muškarcima i ženama. Mogu se nositi u svim varijantama - pogodni su za patike, cipele, za bosu nogu, japanke i visoke potpetice. Veoma se lako održavaju, njihova cena je 540 rsd, a OVDE možete pogledati više informacija o njima i poručiti ih.

Čukljevi umeju da budu ogroman problem! Međutim, longeta za ispravljanje čukljeva može da vam u potpunosti olakša muke. Longeta je namenjena za nošenje tokom spavanja i rešava probleme izazvane deformitetom stopala. Fantastična longeta je izuzetno udobna. Umetak je izrađen od pene, u skladu sa anatomijom stopala. Ove zapanjujuće efikasne longete su napravljene tako da štite najkritičniju oblast kod palca, ali i prednji deo ako je otečen. Cena je 590 rsd, a OVDE odmah mogu biti vaše!

Još sjajnih proizvoda, koji će vas sigurno oduševiti, možete OVDE pogledati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track