Sve više metroseksualaca

Muškarci pozajmljuju kozmetiku od žena!

Stil

Autor:

Na spremanje za večernji izlazak spremni su da potroše podjednako mnogo vremena kao i njihove bolje polovine

metroseksualci, muškarci, izlazak,

I muškarcima je danas, kao i ženama, izgled postao veoma bitan. Nova studija pokazala je da je sve više pripadnika jačeg pola, koji redovno koriste preparate za negu lica i tela kako bi izgledali što bolje. Veoma često se u kupatilu posluže nekim ženskim proizvodima, a njih 34 odsto n stidi se to da prizna.

Na spremanje za večernji izlazak spremni su da potroše podjednako mnogo vremena kao i njihove bolje polovine. Veliki broj njih depilira telo, a obrve čupa trećina ispitanih. 

Kako bi pripremili ten pre odlaska na plažu ili održali boju posle letovanja, čak deset odsto muškaraca odlazi u solarijum, a kako bi prikrili nedostatke na licu, čak 11 posto služi se korektorom.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • andrej

    andrej

    Ne ti si sigurno muskarac,obozavam ove nase primitivne Balkance,muskarci su ako se tusiraju jednom eventualno dva puta nedeljno,siske ispod miske.Trag im smrdi ne mozes im prici.Brate musko si ako imas onu stvar da sto sta uradis u zivotu,a ne da li se depiliras,itd.Kada to bude jasno takvima kao ti,odma ce i svet puno bolje izgledati,svako dobro.. ... više .A ja sad ipravo idem na depilaciju....

    3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine
Prati Kurir na Facebooku!