Prikaži najnovije vesti
penis

MUŠKI PONOS: Veličina je ipak važna!

Sex 286

Niži muškarci s većim penisima bili su bolje rangirani od onih s manjim

Veličina je ipak važna, a to potvrđuje nedavno istraživanje koje je objavljeno u časopisu Proceedings of the National Academy of Science ovog ponedeljka. Naime, istraživanje je je sprovedeno na 105 Australijanki, koje su rangirale privlačnost kod muškaraca, i  pokazalo se da je veličina zaista važna.

Ženama koje su učestvovale u istraživanju pokazivane su kompjuterski izmenjene fotografije golih muškarca koje su one ocenjivale od 1 do 7. Ono što nije bilo iznenađujuće jest da one većinom široka ramena i uske bokove smatraju privlačnijima, ali otkriveno je i da je veličina penisa usko povezana sa količinom privlačnosti.

Pokazali smo da je veličina penisa u stvari važna, ali što je još važnije, povezana je sa drugim predispozicijama. Na primer, veličina penisa imala je veći uticaj na privlačnost prema modelima koji su visoki, s obzirom na to da su proporcije veoma bitne ženama.

Iz tog je razloga zaključeno da postoji velika mogućnost da je ipak visina, a ne veličina penisa, najvažnija stvar koja se procenjuje pri privlačnosti. Niži muškarci s većim penisima bili su bolje rangirani od onih s manjim, ali su niže rangirani od onih visokih.

I dok je veličina važna, studija ipak nije pokazala da je ona jedina bitna: naime, ne treba zaboraviti da u istraživanje nisu uključeni faktori kao što su socijalni status, količina imovine ili druge karakteristike vidljive u socijalnoj interakciji.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir