MUŠKI PONOS: Veličina je ipak važna!

Sex

Autor:

Niži muškarci s većim penisima bili su bolje rangirani od onih s manjim

penis

Veličina je ipak važna, a to potvrđuje nedavno istraživanje koje je objavljeno u časopisu Proceedings of the National Academy of Science ovog ponedeljka. Naime, istraživanje je je sprovedeno na 105 Australijanki, koje su rangirale privlačnost kod muškaraca, i  pokazalo se da je veličina zaista važna.

Ženama koje su učestvovale u istraživanju pokazivane su kompjuterski izmenjene fotografije golih muškarca koje su one ocenjivale od 1 do 7. Ono što nije bilo iznenađujuće jest da one većinom široka ramena i uske bokove smatraju privlačnijima, ali otkriveno je i da je veličina penisa usko povezana sa količinom privlačnosti.

Pokazali smo da je veličina penisa u stvari važna, ali što je još važnije, povezana je sa drugim predispozicijama. Na primer, veličina penisa imala je veći uticaj na privlačnost prema modelima koji su visoki, s obzirom na to da su proporcije veoma bitne ženama.

Iz tog je razloga zaključeno da postoji velika mogućnost da je ipak visina, a ne veličina penisa, najvažnija stvar koja se procenjuje pri privlačnosti. Niži muškarci s većim penisima bili su bolje rangirani od onih s manjim, ali su niže rangirani od onih visokih.

I dok je veličina važna, studija ipak nije pokazala da je ona jedina bitna: naime, ne treba zaboraviti da u istraživanje nisu uključeni faktori kao što su socijalni status, količina imovine ili druge karakteristike vidljive u socijalnoj interakciji.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Potrebno je da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine Ivica Dačić, šef SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!