MUŠKI PONOS: Veličina je ipak važna!

Sex

Autor:

Niži muškarci s većim penisima bili su bolje rangirani od onih s manjim

penis

Veličina je ipak važna, a to potvrđuje nedavno istraživanje koje je objavljeno u časopisu Proceedings of the National Academy of Science ovog ponedeljka. Naime, istraživanje je je sprovedeno na 105 Australijanki, koje su rangirale privlačnost kod muškaraca, i  pokazalo se da je veličina zaista važna.

Ženama koje su učestvovale u istraživanju pokazivane su kompjuterski izmenjene fotografije golih muškarca koje su one ocenjivale od 1 do 7. Ono što nije bilo iznenađujuće jest da one većinom široka ramena i uske bokove smatraju privlačnijima, ali otkriveno je i da je veličina penisa usko povezana sa količinom privlačnosti.

Pokazali smo da je veličina penisa u stvari važna, ali što je još važnije, povezana je sa drugim predispozicijama. Na primer, veličina penisa imala je veći uticaj na privlačnost prema modelima koji su visoki, s obzirom na to da su proporcije veoma bitne ženama.

Iz tog je razloga zaključeno da postoji velika mogućnost da je ipak visina, a ne veličina penisa, najvažnija stvar koja se procenjuje pri privlačnosti. Niži muškarci s većim penisima bili su bolje rangirani od onih s manjim, ali su niže rangirani od onih visokih.

I dok je veličina važna, studija ipak nije pokazala da je ona jedina bitna: naime, ne treba zaboraviti da u istraživanje nisu uključeni faktori kao što su socijalni status, količina imovine ili druge karakteristike vidljive u socijalnoj interakciji.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (100)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Slaviša

  Slaviša

  Za tvoju informaciju, a na osnovu mog iskustva: veličina i debljina je važna svim ženama jer znači potencijalno veće zadovoljstvo, a svaka ima meru koja joj najviše prija. "Ishaubane" su jedino žene koje život provode pored siledžija koji se psihofizički iživljavaju nad njima, dobrano i mnogo puta opslužene žene su veoma srećne i zado ... više voljne. Svima je važna materijalna sigurost, što više to bolje, ali uvek imaju meru. Zbog tog trećeg nikad ne zaborave na sve ostalo, a naročito ne na ono prvo. Zato prestani da ih vređaš nego ako ti je mali poboljšaj tehniku i upotrebi i druge organe da ih zadovoljiš i čini to često, zaradi neki novac da bi mogle da vide da si iole odgovoran u životu i da mogu i da se oslone na tebe, ili se okreni muškarcima pa ti traži od njih sve ono što one traže od tebe. Bar ćeš biti iskreniji prema sebi.

  62 Odgovori 
 • nele

  nele

  Baš lepo, sad se ona neće odvajati od tebe a ti nećeš skidati više taj nastavak sa sebe....!!:D

  60 Odgovori 
 • taxista

  taxista

  Ma, najbitnije je da ga sto vise zena izmeri...pa koliki god da je!

  53 Odgovori 

Poslednji komentar

 • neutralan

  neutralan

  jezik?

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!