Na jednog vuka 600 lovaca

Društvo

Autor:

KRUŠEVAC - Šeststo lovaca odstrelilo jednog vuka i jedno divlje prase. U lovu, koji je organizovalo lovačko udruženje iz Blaca, učestvovalo je oko 600 lovaca iz više mesta u Srbiji, iz Republike Srpske i Makedonije. Pohod na vuka krenuo je ispred hotela „Jezero“ u Blacu, a ova, 14. po redu međunarodna hajka organizovana je na

lovačko udruženje, Blace, lov na vukove, odstrel,

KRUŠEVAC - Šeststo lovaca odstrelilo jednog vuka i jedno divlje prase.
U lovu, koji je organizovalo lovačko udruženje iz Blaca, učestvovalo je oko 600 lovaca iz više mesta u Srbiji, iz Republike Srpske i Makedonije. Pohod na vuka krenuo je ispred hotela „Jezero“ u Blacu, a ova, 14. po redu međunarodna hajka organizovana je na prostoru kojim gazduje Lovačko udruženje „Blace“.

Lovci ističu da su vukovi pričinili ogromnu štetu u selima pod Kopaonikom, pa je bilo neophodno da se organizuje odstrel. Hajka je trajala do nešto posle 13 sati, vučjih tragova bilo je više, ali je lovcima pošlo za rukom da odstrele samo jednog vuka i jedno divlje prase. Jedan od učesnika ove manifestacije Saša Ilić istakao je da su za sve lovce posle hajke obezbeđeni ručak i piće, dok je dobitnika prve nagrade na lutriji čekao lovački karabin.

Narednu hajku na vukove organizovaće lovci Ribarske banje, od 11. do 13. februara, na prostoru lovišta „Veliki Jastrebac“.

(R. B.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (5)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Udri Glaom Ovde

  Udri Glaom Ovde

  Pa normalno, kad su se kamuflirali k'o autobuska kontrola. Sledeci put stavite i rotaljke na glave, mozda budete imali vise srece u lovu!

  11 Odgovori 
 • zbunjen

  zbunjen

  Narode da se ne lazemo nasi lovci su eksperti da ulove neku vesalicu suvog mesa, parce kavurme i rakiju moze grejanu a moze i ladnu :p... Inace vukova u podkopaonickim selima ima kolko hocete jer sam svojim ocima video nekoliko puta..beremo maline preko leta i cuju se zavijanja iz sume mladuncadi..a ovi strucnjaci odstrelili samo 1 vuka... pa u oko ... više lnimselima ne smeju ljudi kokske vise da puste u dvoriste jer sakali i vukovi u nedostatku hrane prebacili su se na piletinu..valjda je ovo dovoljno dobar razlog za beogradjanku da razume neke stvari...i da ...vukovi u divljini gospodjo nisu ni nalik onim ofucanim iz zoo vrta koje vi imate prilike da gledate i sazaljevate...

  5 Odgovori 
 • Vojvodina Vojvodjanima

  Vojvodina Vojvodjanima

  Eto resenja za problem pasa lutalica

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Tanja

  Tanja

  Stajali tako dabogda pored svoje mame nataknute na stap. Siledzije.

  -4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!