Najbizarniji rekordi u seksu

Sex

Tatjana Kozevnikova svojom vaginom može da podigne 14 kilograma

seks, parovi,

1. 919 muškaraca u jednom danu
Poznata američka porno zvezda Liza Sparks imala je seks sa 919 muškaraca u jednom danu tokom Trećeg godišnjeg grupnjak šampionata u Poljskoj, čime je oborila svetski rekord u ovoj disciplini. 

2. Masturbirao 10 sati
Masanobu Sato učestvovao je 2009. na Svetskom Masturbatetonu u San Francisku i postavio je svetski rekord za najdužu sesiju od devet sati i 58 minuta. On je došao čak iz Japana samo zbog tog događaja, naoružan seksualnim pomagalima, a rekord koji je srušio je bio njegov. Prošle godine mu je trebalo devet sati i 33 minuta. 

3. U orgijama učestvovalo 250 parova
Japan je postavio novi svetski rekord - 250 muškaraca i 250 žena pristalo je da ima seks na istom mestu u isto vreme, čineći tako najveću svetsku orgiju! Svaka saksualna radnja i poza je bila u skladu sa koreografijom tako da su parovi bili usklađeni, a ceo događaj se snimao.

4. 6 metara - daljina ejakulacije
Horst Šulc postigao je šest metara sa "značajnom" količinom semene tečnosti. On drži rekord za najveću visinu (3,7 metara) i najveću brzinu ejakulacije (68 km/h). 

5. Diže 14 kg sa svojom vaginom
Tatjana Kozevnikova, 42-godišnja Ruskinja, može da podigne 14 kilograma sa svojom vaginom. Ona je vežbala svoje intimne mišiće petnaest godina i uspela je da uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao žena s najjačom vaginom. 

http://www.youtube.com/watch?v=qeCgRJwhj3s

Video zabranjen za mlađe od 18 godina

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!