• Curitiba, Singles W-C25-BRA-03...
  Kovinic, Danka 22:00 CE, Gabriela
 • Canada F1, Doubles
  Meister N / Sandgren T 22:00 Jenkins J / Shane J S
 • Canada F1, Doubles
  Centenari A / Stege S 22:00 Ghinda I-L / Volfson D
 • Nicaragua F1, Singles
  Crowley, Keith-Patrick 22:30 Mmoh, Michael
 • Nicaragua F1, Singles
  Andrade, Yuri 22:30 Hach Verdugo, Hans
 • Nicaragua F1, Doubles
  Gandini K M / Ilarslan Russo A 22:30 Builes T / Rojas F

Najseksepilniji intimni delovi tela teniserki!

Sport

Autor:

Šta kriju teniserke? Srpski teniser Novak Đoković latio se fotoaparata tokom humanitarno-egzibicionog meča i opalio nekoliko fotografija u pravcu Karoline Voznijacki. Prema sopstvenom priznanju, Nole je video više nego što je Dankinja mogla i da pretpostavi, a svojom izjavom samo je raspalio maštu prisutnih.

teniserke, najseksepilniji intimni delovi tela teniserki, „kamel toe“, kamilji p

Šta kriju teniserke?
Srpski teniser Novak Đoković latio se fotoaparata tokom humanitarno-egzibicionog meča i opalio nekoliko fotografija u pravcu Karoline Voznijacki. Prema sopstvenom priznanju, Nole je video više nego što je Dankinja mogla i da pretpostavi, a svojom izjavom samo je raspalio maštu prisutnih.

Pošto pretpostavljamo da je Novak video „kamel toe“, u prevodu na srpski „kamilji prst“, redakcija Kurira odlučila je da svojim čitaocima prikaže fotografije najpoznatijih teniserki, učesnica Australijen opena, koje nisu uspele da sakriju svoje intimne delove tela od paparaca širom planete. Uživajte... 


„Zabrana“ za Anu

Srpskoj teniserki Ani Ivanović „zabranjeno“ je učešće u izboru za najseksepilniju teniserku. Obrazloženje je jednostavno: mnogo puta je pobeđivala, pa je red došao na druge. Nagradu za najseksepilniju igračicu na WTA listi od kada se pojavila na velikoj sceni, osvajala je Ana. Kako je pet godina zaredom proglašavana za najseksepilniju teniserku, organizatori su rešili da je više ne uvršćuju u izbor.


Počele i dame

Sve tri srpske predstavnice u ženskom singlu na Otvorenom prvenstvu Australije izašle su noćas na teren. Sedmi nosilac Jelena Janković prvi put se sastala sa 66. teniserkom sveta Alom Kudrjavcovom iz Rusije.
Takmičenje u Melburnu na istom terenu počela je i 19. nosilac Ana Ivanović, koja je odigrala sa 49. teniserkom sveta, Ruskinjom Jekatarinom Makarovom. Ranije je na teren izašla Bojana Jovanovski, koja je od 11 sati po lokalnom vremenu igrala prvi meč na terenu broj 18, a protivnica joj je bila 117. teniserka na WTA listi, Kai Čen Čang s Tajvana.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Svi potencijali Policijske uprave Novi Sad angažovani su na pronalaženju počinilaca Siniša Radaković, načelnik PU Novi Sad

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!