Najveća Titova tajna: Vanzemaljci u SFRJ?!

vesti

Autor:

SARAJEVO - Mnoge tajne, političke i društvene, držane su veoma daleko od očiju i ušiju tadašnjih građana SFRJ. Ipak, o jednom događaju s polovine 1960-ih znali su samo drug Tito i njegovi najbliži ljudi.

tito, vanzemaljci,

SARAJEVO - Mnoge tajne, političke i društvene, držane su veoma daleko od očiju i ušiju tadašnjih građana SFRJ. Ipak, o jednom događaju s polovine 1960-ih znali su samo drug Tito i njegovi najbliži ljudi.

Prema velikom broju članaka i diskusija na internetu, u novembru 1966. godine u tadašnjoj SFRJ se srušio NLO u obliku diska, iz kog su pripadnici Vojne policije JNA izvukli telo jednog stvorenja za koje je kasnije "utvrđeno" da nije čovek. Događaj se navodno odigrao blizu mesta Otoček, piše portal Trojka, a prenosi sarajevski Dnevni avaz.

Telo pilota, za kog se mislilo da je pilot JNA, odneto je u Beograd, gde je izvršena obdukcija. Na fotografijama se vide tri hirurga u mantilima i rukavicama, koji obavljaju neku vrstu obdukcije. Na slikama se jasno vidi da biće nije čovek, iako su lekari prvobitno mislili da je u pitanju telo pilota JNA koje je izgorelo u padu aviona.

Ovaj događaj je vrlo brzo zataškan, a o njemu je bio obavešten i sam Josip Broz koji je navodno i sam video telo vanzemaljca. Tadašnja Vojna kontraobaveštajna služba potrudila se da informacije ne dospeju u javnost. Slike je 1999. godine dobio rođak jednog od ljekara koji su vršili obdukciju, a koji sada živi u Sloveniji. On je slike i postavio na internet.

Slike već neko vreme kruže internetom, ali još niko nije doveo u pitanje njihovu verodostojnost. Lekari na slikama izgledaju tipično za jugoslovenske lekare tog vremena, a i kvalitet crno-belih fotografija je u skladu sa kvalitetom tadašnjih foto-aparata sa filmom.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!