Najveća Titova tajna: Vanzemaljci u SFRJ?!

vesti

Autor:

SARAJEVO - Mnoge tajne, političke i društvene, držane su veoma daleko od očiju i ušiju tadašnjih građana SFRJ. Ipak, o jednom događaju s polovine 1960-ih znali su samo drug Tito i njegovi najbliži ljudi.

tito, vanzemaljci,

SARAJEVO - Mnoge tajne, političke i društvene, držane su veoma daleko od očiju i ušiju tadašnjih građana SFRJ. Ipak, o jednom događaju s polovine 1960-ih znali su samo drug Tito i njegovi najbliži ljudi.

Prema velikom broju članaka i diskusija na internetu, u novembru 1966. godine u tadašnjoj SFRJ se srušio NLO u obliku diska, iz kog su pripadnici Vojne policije JNA izvukli telo jednog stvorenja za koje je kasnije "utvrđeno" da nije čovek. Događaj se navodno odigrao blizu mesta Otoček, piše portal Trojka, a prenosi sarajevski Dnevni avaz.

Telo pilota, za kog se mislilo da je pilot JNA, odneto je u Beograd, gde je izvršena obdukcija. Na fotografijama se vide tri hirurga u mantilima i rukavicama, koji obavljaju neku vrstu obdukcije. Na slikama se jasno vidi da biće nije čovek, iako su lekari prvobitno mislili da je u pitanju telo pilota JNA koje je izgorelo u padu aviona.

Ovaj događaj je vrlo brzo zataškan, a o njemu je bio obavešten i sam Josip Broz koji je navodno i sam video telo vanzemaljca. Tadašnja Vojna kontraobaveštajna služba potrudila se da informacije ne dospeju u javnost. Slike je 1999. godine dobio rođak jednog od ljekara koji su vršili obdukciju, a koji sada živi u Sloveniji. On je slike i postavio na internet.

Slike već neko vreme kruže internetom, ali još niko nije doveo u pitanje njihovu verodostojnost. Lekari na slikama izgledaju tipično za jugoslovenske lekare tog vremena, a i kvalitet crno-belih fotografija je u skladu sa kvalitetom tadašnjih foto-aparata sa filmom.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Komentari (22)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • srbin

  srbin

  Pa i Tito je bio vanzemaljac...

  95 Odgovori 
 • Aston

  Aston

  hahahhahahaha

  63 Odgovori 
 • Milan UE

  Milan UE

  Ovaj doktor pogureni mi vise lici na vanzemaljca.

  59 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Perin mali

  Perin mali

  Gluposti, radi se o probnom pilotu fabrike Soko iz Mostara koji je nastradao testirajuci novi tip vojnog aviona koji se srusio a pilot izgorio.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!