Naprednjak na Fejsbuku pretio socijalistima

Politika

Autor:

Đorđe Višekruna napisao je da će SPS da će snositi posledice ukoliko ne izađe iz gradske vlasti sa demokratama u Novom Sadu

Đorđe Višekruna

NOVI SAD - Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Đorđe Višekruna zapretio je, na svom Fejsbuk profilu Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) da će snositi posledice ukoliko ne izađe iz gradske vlasti sa demokratama u Novom Sadu.

"Ili ćete srušiti novosadsku vlast i napraviti drugačiju većinu zajedno sa SNS, ili ćete u samoj Vladi Srbije imati silne probleme", naveo je Višekruna na Fejsbuku.

On je poručio SPS-u da se "ne zavitlava" i da ne "ponižava" SNS time što traži od naprednjaka da prvo dokažu da postoji sigurna većina, kako bi izašli iz aktuelne novosadske vlasti.

"Prvo vi izađite iz vlasti, pa će se neka druga većina veoma lako formirati. Elem, ne možete da sedite na dve stolice", naveo je Višekruna.

U Novom Sadu na vlasti je koalicija Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine i SPS-a, a već danima traju spekulacije o mogućnostima smene aktuelne gradske vlasti i formiranja nove.

Osnov nove vlasti činili bi naprednjaci i socijalisti, ako SPS napusti sadašnju koaliciju.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Potrebno je da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine Ivica Dačić, šef SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!