Naprednjak na Fejsbuku pretio socijalistima

Politika

Autor:

Đorđe Višekruna napisao je da će SPS da će snositi posledice ukoliko ne izađe iz gradske vlasti sa demokratama u Novom Sadu

Đorđe Višekruna

NOVI SAD - Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Đorđe Višekruna zapretio je, na svom Fejsbuk profilu Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) da će snositi posledice ukoliko ne izađe iz gradske vlasti sa demokratama u Novom Sadu.

"Ili ćete srušiti novosadsku vlast i napraviti drugačiju većinu zajedno sa SNS, ili ćete u samoj Vladi Srbije imati silne probleme", naveo je Višekruna na Fejsbuku.

On je poručio SPS-u da se "ne zavitlava" i da ne "ponižava" SNS time što traži od naprednjaka da prvo dokažu da postoji sigurna većina, kako bi izašli iz aktuelne novosadske vlasti.

"Prvo vi izađite iz vlasti, pa će se neka druga većina veoma lako formirati. Elem, ne možete da sedite na dve stolice", naveo je Višekruna.

U Novom Sadu na vlasti je koalicija Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine i SPS-a, a već danima traju spekulacije o mogućnostima smene aktuelne gradske vlasti i formiranja nove.

Osnov nove vlasti činili bi naprednjaci i socijalisti, ako SPS napusti sadašnju koaliciju.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (28)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Baba Rumenka

  Baba Rumenka

  Divan dzemper, jel moze baba da dobije mustru?

  39 Odgovori 
 • tuzibaba

  tuzibaba

  Koji je ovaj dileja ?

  31 Odgovori 
 • Posmatrač

  Posmatrač

  A ko ih u sNs ne menja tek tako? Tamo su sve same pobegulje :-)

  26 Odgovori 

Poslednji komentar

 • banopoljac

  banopoljac

  Kako kakve veze ima pa 80% medija držite u svojim šakama pa mislite da ćete sa pisanjem koje kakvih gluposti da posvađate ove iz nove vlade.Baš ste smešni.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!