Bračna „Mrlja“

Nataša Bekvalac pesmu posvetila Noletu! (VIDEO)

Stars

Autor:

Ljubav je najlepše preneti kroz pesmu. Tako je i Nataša Bekvalac svoja osećanja prema Novaku Đokoviću otpevala u stihovima: „I razmišljam samo/da nisi tako mlad/pa krijem želju/kao što zveri kriju trag“.

Nataša Bekvalac, Novak Đoković, pesma

Ljubav je najlepše preneti kroz pesmu.
Tako je i Nataša Bekvalac svoja osećanja prema Novaku Đokoviću otpevala u stihovima: „I razmišljam samo/da nisi tako mlad/pa krijem želju/kao što zveri kriju trag“.

Numera, koja će se pojaviti na njenom novom albumu „Ne valjam“, nazvana je (gle, čuda!) „Mrlja“ (u životu?!), a specijalno za nju napisao ju je Dragan Brajović. Zna kum šta joj je na srcu!

- Puno će se polemisati o toj pesmi zbog novinskih napisa koji su pratili Natašu u poslednje vreme - naglasio je Braja, aludirajući na tekstove o ljubavnoj aferi novosadske barbike i drugog reketa sveta.

Na sve ovo, Bekvalčeva pokušava da ostane zagonetna. Niti priznaje, niti demantuje.
- Jedino što mogu da kažem je da sam kao nikad do sada bila iskrena. Slušala sam isključivo svoje srce. Neka pesme govore umesto mene. A ljudi kao ljudi, uvek će pričati ono što njima odgovara i mojim životom ispirati usta. Neka muzika govori - poručila je Nataša.

Fanovi će analizirati stih po stih, dežurne torokuše će pričati kako je zapravo te reči sama napisala, neki će tvrditi da ne bi smela od Ikodinovića tako providno da prizna svoju ljubav... Ali zna Nata odakle potiče inspiracija. I Dača. A vala i Novak.

Zorica Radulović

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (85)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Marija Stevovic

  Marija Stevovic

  Mnogo smarate sa Natasom i Novakom,promenite malo par

  136 Odgovori 
 • max

  max

  sta ce ova olupina od zene vise da izmisli da skrene paznju na sebe

  118 Odgovori 
 • Lepi Jova zvani Otrov

  Lepi Jova zvani Otrov

  Jeste. Bas ga boli k.... za izdrndanu teta Natu. Ovakvih, boljih i mladjih ima na kilo. Te natpise o njoj i njemu plasira' pojava sa slike kako bi se o njoj pisalo i kako bi ispala riba na koju se prima drugi teniser sveta (dokazala da je u prometu i da je i dalje aktuelna). Nadam se da ce na konto ove pricice uspeti da proda bar 100 komada novog ... više CDa a evo moj prijatelj Lolo Lalovic, njen mnogo dobar prijatelj iz mladjih dana, i ja cemo dobrovoljno kupiti po jedan kako kumove lake note nastale na temelju jedne tako "intrigantne" pricice za medije ne bi bas prosle neopazeno.

  118 Odgovori 

Poslednji komentar

 • nina

  nina

  Svaka cast Natasa, kraljica si u svemu. Zelim ti sve najbolje... a ljubomorne duse mogu da ga .... Pogledajte prvo sebe, pa posle dajte komentar o drugome... prostaci!!

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!