Prikaži najnovije vesti
Nataša  Bekvalac, Novak  Đoković, pesma
Bračna „Mrlja“

Nataša Bekvalac pesmu posvetila Noletu! (VIDEO)

Stars 132

Ljubav je najlepše preneti kroz pesmu. Tako je i Nataša Bekvalac svoja osećanja prema Novaku Đokoviću otpevala u stihovima: „I razmišljam samo/da nisi tako mlad/pa krijem želju/kao što zveri kriju trag“.

Ljubav je najlepše preneti kroz pesmu.
Tako je i Nataša Bekvalac svoja osećanja prema Novaku Đokoviću otpevala u stihovima: „I razmišljam samo/da nisi tako mlad/pa krijem želju/kao što zveri kriju trag“.

Numera, koja će se pojaviti na njenom novom albumu „Ne valjam“, nazvana je (gle, čuda!) „Mrlja“ (u životu?!), a specijalno za nju napisao ju je Dragan Brajović. Zna kum šta joj je na srcu!

- Puno će se polemisati o toj pesmi zbog novinskih napisa koji su pratili Natašu u poslednje vreme - naglasio je Braja, aludirajući na tekstove o ljubavnoj aferi novosadske barbike i drugog reketa sveta.

Na sve ovo, Bekvalčeva pokušava da ostane zagonetna. Niti priznaje, niti demantuje.
- Jedino što mogu da kažem je da sam kao nikad do sada bila iskrena. Slušala sam isključivo svoje srce. Neka pesme govore umesto mene. A ljudi kao ljudi, uvek će pričati ono što njima odgovara i mojim životom ispirati usta. Neka muzika govori - poručila je Nataša.

Fanovi će analizirati stih po stih, dežurne torokuše će pričati kako je zapravo te reči sama napisala, neki će tvrditi da ne bi smela od Ikodinovića tako providno da prizna svoju ljubav... Ali zna Nata odakle potiče inspiracija. I Dača. A vala i Novak.

Zorica Radulović

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 85 komentara