Nataši Bekvalac ispala sisa

Stars

Autor:

Bradavice na izvol’te. Nataša Bekvalac je svojim nastupom potpuno bacila senku na premijerno izvođenje duetske pesme „Gospodine“ sa Eminom Jahović prošlog utorka u „Ami Dži šouu“. Ne koreografijom, nego golim grudima

Nataša Bekvalac, sise, bradavica, Nataši Bekvalac ispala sisa, „Ami Dži šou

Bradavice na izvol’te.
Nataša Bekvalac je svojim nastupom potpuno bacila senku na premijerno izvođenje duetske pesme „Gospodine“ sa Eminom Jahović prošlog utorka u „Ami Dži šouu“. Ne koreografijom, nego golim grudima.

Pevačica se sve vreme „borila“ sa haljinom, koja joj je spadala. Gledaoci su videli „tu muku“, ali ne i ono što je isečeno u montaži, pošto njihov nastup nije išao uživo, već je snimljen pred početak emisije. U više navrata ispale su joj bradavice, a u jednom trenutku ih je tako žestoko stegla podižući korset da ju je sigurno mnogo zabolelo.

Samo oni koji su se našli u studiju mogli su da uživaju u ovim divnim prizorima. A za sve one koji su pokraj televizora navijali da se to desi, ispravićemo nepravdu koju su učinili montažeri.

Uživajte.
 

(I. V.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde