Prikaži najnovije vesti

NE DAMO BEBU

Crna Hronika 41

OSTOJIĆEVO - Jezivi slučaj incesta u Ostojićevu kod Čoke, između Atile Čordaša (40) i njegove ćerke M. Č. (16), koji je

OSTOJIĆEVO - Jezivi slučaj incesta u Ostojićevu kod Čoke, između Atile Čordaša (40) i njegove ćerke M. Č. (16), koji je zgrozio javnost, zainteresovao je i čokanski Centar za socijalni rad, koji bi posle policijskog sudskog raspleta trebalo da odluči o sudbini četvoromesečne bebe koju je pre četiri meseca rodila zlostavljana devojka i za koju se sumnja da je dete bludnog oca!
Mirjana Bagavac, direktor Centra, kaže da je za ovaj strašan događaj saznala iz medija.

- Do donošenja sudske presude u ovom mučnom procesu ne možemo da uradimo ništa. Naš prvenstveni interes je da zaštitimo devojčicu, koja je očigledno bila žrtva porodičnog nasilja - rekla je ona.

Olivera Čordaš (32), majka unesrećene M. Č. i supruga bludnog Atile Čordaša, u svojoj turobnoj ispovesti kaže da je njena porodica zavolela bebu.

- Bebu nećemo nikome dati - kaže Olivera Čordaš, koja priznaje da ipak strahuju od rezultata DNK analize, posle kojih će biti jasno da li je otac četvoromesečnog dečaka plod mračne veze između ćerke i oca ili je on sin dečka zlostavljane devojke, N. D. (25) iz Sente.
Kada će biti obavljena DNK analiza, još nije poznato, jer u Srbiji postoje samo dve ovlašćene ustanove koje se time bave, izjavio je istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu Peter Kiš, i naglasio da se o ovom slučaju neće oglašavati dok protiv Atile Čordaša ne bude podignuta optužnica.

- Otkako je pukla bruka, nemam mira od novinara. Verujte mi, sluđena sam od bola i brige. Pa, zar mu nisam ja bila dovoljna? Ako je imao potrebu, što nije našao drugu ženu nego je morao da osramoti svoje dete, svoju krv? Kada je zatrudnela, mislili smo da je ostala u drugom stanju sa svojim dečkom. Šta ako bebin otac nije on, već grešni Atila? - priča Olivera Čordaš
Ona kaže i da nema nameru da više u životu provede i sekund pod istim krovom sa Atilom, tim pre što su živeli u vanbračnoj zajednici.

- Da li je to bolest, ludost ili nešto treće? Dok sam ja nadničila i na njivi ostajala ceo dan, on se pravio da je bolestan i ostajao kod kuće. Sad znam i zašto. Preko kocke i pića, kojima je bio sklon, još bih i mogla da pređem, ali preko ovog nikad. Čula sam da je Atila policiji priznao da je bio sa ćerkom, a i ona je, jadna, isto to učinila. Nije još u stanju da priča o tome. Što mi ranije nije rekla? Odbranila bih je sigurno. Samo mi je kratko rekla da nije smela nikome da priča ništa - kaže Olivera Čordaš uz opasku da nema saznanja o tome kako je policija posumnjala da u trošnoj kući na samoj periferiji Ostojićeva odvija stravična porodična drama.

I meštani Ostojićeva s nevericom su primili šokantnu vest. Nije mali broj onih koji kažu da bi monstrumu trebalo odseći “onu stvar”, ili ga oterati na doživotnu robiju.   Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 14 komentara