NEKADA JE BOLJE SLUŠATI SEBE: Zaboravite ovih 5 saveta koji će upropastiti PRVI SASTANAK!
Foto: Profimedia

Ne slušajte drugarice

NEKADA JE BOLJE SLUŠATI SEBE: Zaboravite ovih 5 saveta koji će upropastiti PRVI SASTANAK!

Žena -

Kada pomislite da ste u bezizlaznoj situaciji i ne znate kako da se ponašate na prvom sastanku, neke savete ipak nemojte poslušati.

Ovih 5 ljubavnih saveta će vam dati prijateljica ili majka kada prvi put treba da izađete sa nekim dečkom, ali možda je bolje da ih izbegnete.

1. "Nemoj puno da pričaš. Pusti njega da priča"

I tako vi sedite i samo trepćete, a on broji minute do dezerta da može da pobegne od žene sa kojom je izašao na dejt, a nema ništa zanimljivo da kaže.2. "Nemoj samo ćutati i treptati"

Predoslovno ste to shvatili pa niste zatvorili usta okako ste seli u kafić. Meljete i meljete, bojeći se mogućnosti da zavlada neprijatna tišina. Verovatno zato i ne primećujete da razmenjuje poglede sa šankericom.

3. "Ubaci u razgovor neku aluziju na seks. Neka se malo napali"

I onda se čudite što vas je na putu kući bez reči odvezao, jer je pomislio da ste suviše vulgarni.4. "Namerno zakasni 20 minuta. Na prave stvari se isplati čekati"

Osim što, ako je normalan, razmažene princeze koje nisu u stanju ispoštovati dogovor nisu na toj listi pravih stvari. 5. "Popij čašicu žestine pre nego što izađeš da se malo opustiš"

Tri žestine na prazan želudac su vas možda opustile, ali njega su naterale da se zapita imate li možda problem sa alkoholom.

cosmopolitan.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Obratite pažnju, ovih 7 stvari muškarci počinju da rade pre raskida!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja