Prikaži najnovije vesti
Nela Bijanić
Neostvarena želja

Nela Bijanić: Žao mi je što nisam pevala Dodiku

Stars 7

Ona kaže da je čula kako predsednik RS ne žali novac za muziku, a da je Milorad Vučelić, pred kojim je nastupala, veoma galantan

Nela Bijanić prva je takmičarka koja je izbačena iz „Farme“.
U razgovoru za Kurir nekad omiljena pevačica političara bliskih Slobodanu Miloševiću otkriva da je želela da izađe iz rijalitija.

- Na Farmu sam ušla samo zbog marketinga jer imam novi CD. Srećna sam što sam izašla. Imam sina, za kojeg sam veoma vezana. Dolazi zima i pitanje je kako bih izdržala, jer mi se na hladnoći pojave pečati na koži i ospem se po celom telu - objašnjava Nela.

Odmah po izlasku dobila je informaciju da su obavljene njene fotografije u toplesu.
- Te slike su nastale pre desetak godina. Medijima su takve priče interesantne, a to je epizoda koju bih želela da zaboravim. Svako uradi nešto zbog čeka se posle kaje. Nije istina da me je bivši muž naterao da se skinem zbog karijere - kaže Bijanićka.

Nela je odgovorila i na pitanje ko su političari koje je zabavljala svojom pesmom.
- Pevala sam Miloradu Vučeliću na Kopaoniku. On je izuzetno galantan. Plan je bio da zapevam i Slobodanu Miloševiću, ali bila sam sprečena. Žao mi je što nisam nastupala pred Miloradom Dodikom. Čula sam da ne žali novac za muziku. Volela bih da pevam i Borisu Tadiću. Mene politika ne zanima, on mi se sviđa kao muškarac.

(Lj. R.)

Veseljak... Milorad Dodik zoom Veseljak... Milorad Dodik
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir