Neostvarena želja

Nela Bijanić: Žao mi je što nisam pevala Dodiku

Stars

Autor:

Ona kaže da je čula kako predsednik RS ne žali novac za muziku, a da je Milorad Vučelić, pred kojim je nastupala, veoma galantan

Nela Bijanić

Voleli je političari... Nela Bijanić

Nela Bijanić prva je takmičarka koja je izbačena iz „Farme“.
U razgovoru za Kurir nekad omiljena pevačica političara bliskih Slobodanu Miloševiću otkriva da je želela da izađe iz rijalitija.

- Na Farmu sam ušla samo zbog marketinga jer imam novi CD. Srećna sam što sam izašla. Imam sina, za kojeg sam veoma vezana. Dolazi zima i pitanje je kako bih izdržala, jer mi se na hladnoći pojave pečati na koži i ospem se po celom telu - objašnjava Nela.

Odmah po izlasku dobila je informaciju da su obavljene njene fotografije u toplesu.
- Te slike su nastale pre desetak godina. Medijima su takve priče interesantne, a to je epizoda koju bih želela da zaboravim. Svako uradi nešto zbog čeka se posle kaje. Nije istina da me je bivši muž naterao da se skinem zbog karijere - kaže Bijanićka.

Nela je odgovorila i na pitanje ko su političari koje je zabavljala svojom pesmom.
- Pevala sam Miloradu Vučeliću na Kopaoniku. On je izuzetno galantan. Plan je bio da zapevam i Slobodanu Miloševiću, ali bila sam sprečena. Žao mi je što nisam nastupala pred Miloradom Dodikom. Čula sam da ne žali novac za muziku. Volela bih da pevam i Borisu Tadiću. Mene politika ne zanima, on mi se sviđa kao muškarac.

(Lj. R.)

Veseljak... Milorad Dodik zoom Veseljak... Milorad Dodik
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Pitanje je šta će se dalje dešavati ako nešto ozbiljno ne preduzmemo kao država protiv nasilja u porodici Vesna Stanojević, koordinatorka sigurne kuće

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!